کاربرد قیر امولسیون زود شکن در لکه گیری آسفالت های جاده ها
کاربرد قیر امولسیون زود شکن در لکه گیری آسفالت های جاده ها : قیر امولسیون ترکیبی از ذرات ریز میکروسکوپی تبدیل شده و قیر به وسیله انرژی مکانیکی حاصله از یک آسیاب کلوئیدی در فاز آبی و استفاده از مواد امولسیفایر (امولسیون ساز) به عنوان فعال کننده سطحی می باشد که این مواد ذرات قیر را احاطه می کنند و مانع از اتصال آنها به یکدیگر و لخته شدن قیرمی گردد. کیفیت قیر امولسیون وابسته به عواملی مانند خواص شیمیایی قیر مورد استفاده، نوع امولسفایر، مواد شیمیایی دیگری که در فرمولاسیون تولید و همچنین نحوه توزیع و پخش آن استفاده می گردد است. زمانی که قیر امولسیون مورد استفاده قرار می گیرد به دلیل اختلاف دمای سطح پخش و قیر امولسیون عمل شکست اتفاق می افتد و آب امولسیون جدا شده و تبخیر می گردد و در نهایت امولسیفایر با قیر در سطح راه باقی می ماند.
انواع حلال های قیر در قیرهای محلول روکش آسفالت ها
انواع حلال های قیر در قیرهای محلول روکش آسفالت ها : قیر خالص در دمای محیط جامد یا نیمه جامد است و بر اثر حرارت روان میشود. قیر در روغنهای معدنی و حلالهایی نظیر سولفید کربن، تتراکلرید کربن و تریکلرید اتیلن حل میشود. قطران نیز که رنگی سیاه ولی متمایل به قهوهای دارد از تقطیر گازهای حاصل از حرارت دادن زغال سنگ، چوب و سنگهای شیستی به دست میآید. این ماده قطران خام نامیده میشود و از تصفیه آن قطران حاصل میشود. قطران در ایران به میزان بسیار کم تولید میشود و استفاده از آن در کارهای راهسازی کشور معمول نیست.
عایق امولسیون قیر پلیمری جهت آب بندی ساختمان در حین ساخت
عایق امولسیون قیر پلیمری جهت آب بندی ساختمان در حین ساخت : محصولی است تک جزئی با قدرت چسبندگی بالا به سطوح بتنی و فلزی و خاصیت الاستیسیته فوق العاده تا 1000 درصد پس از اجرای محصول بر روی سطوح یک لایه چسبنده و آب گریز تشکیل می شود . پرایمر قیری در برابر ضربات وارده بسیار مقاوم است و یک سد در برابر ورود نم و رطوبت تشکیل می دهد. این عایق محصولی جدید، مخصوص درزگیری و آب بندی دیوار ها، پشت بام ها و پوشش عایقی فونداسیون ها و پایه های بتنی که در زیر خاک قرار می گیرند، می باشد. عایق کردن سرویس های بهداشتی، حمام، آشپزخانه، بالکن ، زیر زمین و استخر قبل از کاشی کاری و کف سازی نهایی نیز از دیگر کاربرد های این نوع عایق می باشد.
پخش و توزیع روکش چسبی قیر امولسیون اصلاح شده پلیمری در کرج
پخش و توزیع روکش چسبی قیر امولسیون اصلاح شده پلیمری در کرج : امولسیون قیری مخلوطی دو فازی مرکب از قیر و آب است که به کمک ماده امولسیون ساز ساخته می شود. در این مخلوط، قیر در آب نشده بلکه به صورت گلبول هایی بسیار ریز در آب شناور است. در بعضی موارد ممکن است همراه با ماده امولسیون ساز، ماده پایدار کننده نیز استفاده گردد. رنگ امولسیون قیری قبل از مصرف قهوه ای است و بعد از شکستن و تبخیر آب به رنگ سیاه قیر تبدیل می شود. امولسیون قیر نسبت به قیرهای خالص و محلول، مزایای اقتصادی و زیست محیطی فراوانی دارد، که از آن جمله می توان به عدم احتیاج به بکارگیری مواد حلال در قیر، امکان استفاده از مصالح مرطوب و غیره اشاره کرد. با توجه به این مزایا، امولسیون می تواند جایگزین مناسبی بخصوص برای استفاده گسترده در اجرای رویه راه های با حجم ترافیک کم باشد.
کاربرد قیر امولسیونی پریمکت تک کت در لایه های آسفالتی
کاربرد قیر امولسیونی پریمکت تک کت در لایه های آسفالتی : جهت آغشته کردن هرگونه سطوح آسفالتی و یا بتنی موجود با مواد قیری و بوجود آوردن چسبندگی با لایه آسفالتی جدید از انواع قیرهای مایع به صورت یک لایه نازک استفاده می گردد. به این لایه اندود سطحی (تک کت) گفته می شود و موجب ایجاد پیوستگی بین سطوح روسازی با همدیگر می شود. بدیهی است استفاده از اندود سطحی برای ایجاد چسبندگی بین دو لایه آسفالت موجود و جدید الزامی است. جهت اجرای لایه تک کت استفاده از قیرهای امولسیونی توصیه شده است و بایستی از استفاده قیرهای محلول خودداری گردد. قیرهای امولسیونی CRS-1 و CRS-2 برای اجرای لایه سطحی تک کت توصیه می گردد.
فروش قیر و گونی جهت عایق آب بندی رطوبتی انواع سازه ها
فروش قیر و گونی جهت عایق آب بندی رطوبتی انواع سازه ها : قیر یکی از مشتقات نفت است و در پالایشگاه تولید میشود. عمدهترین استفاده از قیر در عایق کاری و آسفالت میباشد. ساختار قیر به صورتی است که در دمای عادی حالت جامد دارد؛ اما با بالا رفتن دما، حالت خمیری گرفته و مایع میشود. قیر دو ویژگی مهم دارد که آن را برای استفاده در عایق کاری محبوب کرده است، چسبندگی و نفوذ ناپذیری در برابر آب. قیر به انواع مختلفی تقسیم می شود که شامل، قیر سفت، قیر شل و قیر مخلوط می شود. هر کدام از قیرها به دلیل داشتن ویژگیهای متفاوت، قیمت های متفاوتی نیز دارند. قیر ساختمانی، برای عایق کاری مورد استفاده قرار میگیرد، به همین دلیل قیر ساختمانی درجه 1، بهتر است از نوع قیر سفت یا قیر شل باشد. قیر مخلوط بیشتر برای راه سازی، عایق بندی و سرویس های بهداشتی، مورد استفاده قرار میگیرد.
نمایندگی انواع اسپری قیری عایق بندی سطوح مختلف ساختمان
نمایندگی انواع اسپری قیری عایق بندی سطوح مختلف ساختمان : این محصول با استفاده از رزین های مخصوص و بیتومین طراحی و تولید گردیده و جهت سهولت در کار و با توجه به نیاز مصرف کنندگان در ظروف اسپری بسته بندی شده است و دارای شید قهوه ای تیره می باشد. برخی از کاربرد های آن به این صورت است که سطوح زیرین و زیر گلگیر اتومبیل تمامی سطوح در تماس با آب، مانند کف کولر سطوح غوطه ور داخل آب و محل هایی که امکان نفوذ آب یا پوسیدگی وجود دارد. استفاده از این محصول را جهت محافظت کلیه اشیا پیرامون که به نحوی در تماس با آب و در معرض خوردگی و زنگ زدگی می باشد توصیه می گردد.
روش اجرای قیر اصلاح شده پلیمری در راه سازی
روش اجرای قیر اصلاح شده پلیمری در راه سازی : اضافه کردن پلیمر به قیر، درجهی نفوذ را کاهش و نقطهی نرمی را افزایش داده است. از لحاظ تئوری افزایش نقطهی نرمی به دلیل ایجاد شبکههای سه بعدی در محیط قیر پس از تشکیل زنجیرهای بلند پلیمر است که باعث افزایش الاستیسیته و سیالیت قیر در دماهای بالا میشود. این حالت منجر به کارایی بهتر قیر در دماهای بالا میشود. همچنین با افزایش پلیمر شاخص نفوذپذیری قیر افزایش مییابد که نشان دهندهی کاهش حساسیت حرارتی قیر و عملکرد مطلوب آن در مناطق با اختلاف حرارتی زیاد است. مخلوطهای آسفالتی ساخته شده با قیر پلیمری SBS دارای مقاومت مارشال و روانی بیشتری است که در درصدهای بالای پلیمر این افزایش مشهودتر است.
عملیات اجرایی اندود پریمکت آسفالت در شهر کرج
عملیات اجرایی اندود پریمکت آسفالت در شهر کرج : اندود نفوذی به منظور آماده کردن سطح شنی راه جهت پخش اولین قشر آسفالت اعم از آسفالت سطحی، آسفالت سرد یا آسفالت گرم اجرا میشود. اندود نفوذی علاوه بر آب بند کردن جسم راه از طریق نفوذ در خلل و فرج آن، موجب تثبیت سطح شنی راه و تسهیل چسبندگی قشر آسفالت به آن می شود. عملیات راهسازی عبارت است از آماده کردن مسیری بر روی زمین با یک عرض مشخص شده که استفاده کنندگان و کاربران با عبور از آن از نقطه ای به نقطه دیگر برسند. این عملیات راهسازی شامل سه مرحله اصلی می باشند:
• اساس
• زیراساس
• روسازی
روش های اجرای قیرگونی در سرویس دستشویی و حمام
روش های اجرای قیرگونی در سرویس دستشویی و حمام : بعد از سیمان کشی و شیب بندی سرویس و شاقول نمودن گوشه های دیواره ها (به جهت طراز کار کاشی کاری) و ایجاد گودال جای کاسه دستشویی، اضافه لوله فاضلاب یا همون سیفون را از کفه کف برش داده و داخل سیفون را پر از آب می نماید که اگر احیانا قیر داخل سیفون ریخت قابل برداشتن باشد.
انواع چسب رزینی اکریلیک امولسیونی آب بندی سطوح
انواع چسب رزینی اکریلیک امولسیونی آب بندی سطوح : این رزین ها امولسیون پلیمرهای بر پایه اکریلیک میباشند که با ارائه طیف متنوعی از ویژگی ها، کارایی متفاوتی در صنایع رنگ، چسب، شیمی ساختمان، بسته بندی و … دارند. از خانواده این رزین ها که در صنایع مذکور بیشترین کاربرد را دارند، رزین های استایرن اکریلیک و هم چنین رزین های اکریلیک خالص (pure acrylic) می توان اشاره کرد. رزین های اکریلیک با توجه به ویژگی های متنوع از جمله Tg (دمای انتقال شیشه ای)، MFFT (دمای تشکیل فیلم)، ویسکوزیته، الاستیسیته، میزان چسبندگی، قابلیت اختلاط با سیمان، فیلر خوری، مقاومت در برابر آب و … جهت استفاده در صنایع مختلف انتخاب می شوند.
آسفالت حفاظتی امولسیونی پوشش های حفاظتی درز و ترک ها
آسفالت حفاظتی امولسیونی پوشش های حفاظتی درز و ترک ها : رویه آسفالتی راه ها در اثر مرور زمان و اثرات جوی مانند یخ زدگی، تابش نور خورشید، گرما و نمک پاشی و برف روبی و همچنین اثرات بار سنگین وسایل نقلیه و سایش چرخ ها خصوصاً در زمان استفاده از زنجیر چرخ و تیغه های برف روب در طول دوران بهره برداری دچار فرسایش، کچلی، پریدن دانه ها، شن زدگی و سولفاته شدن میگردند و چنانچه تعمیر و اجرای روکش در زمان خود انجام نشود. این خرابی ها گسترش یافته و دچار تخریب کلی راه شده و حتی لایه های زیرین را نیز تخریب می کنند برای جلوگیری از تشدید فرسودگی و به عقب انداختن زمان اجرای روکش و حفظ وضع موجود و پر کردن ترک های آسفالت استفاده از پوشش های حفاظتی آسفالت توصیه می شود.
بکارگیری فناوری عایق بیتوپلاست آسفالت خیابان ها و خطوط BRT
بکارگیری فناوری عایق بیتوپلاست آسفالت خیابان ها و خطوط BRT : به کارگیری فناوری های نوین در فرآیند تولید و پخش آسفالت یکی از راهکارهای مهم افزایش کیفیت، کاهش قیمت تمام شده و افزایش طول عمر آسفالت است. همچنین استفاده از آسفالت پلیمری و آسفالت ماستیکی سنگدانهای در خیابان ها و جاده ها و همچنین خطوط BRT در تهران، به کارگیری امولسیون جدید در قیرهای محلول، توسعه کاربرد تراشه آسفالت و در نهایت اجرای آسفالتهای لایه نازک به عنوان روکش عایق و آب بند کننده آسفالت سطوح مختلف و همین طور در سطح معابر مورد استفاده قرار گرفته است.
پوشش ضد خوردگی پلی یورتان (FRP) جهت حفاظت از سازه ها
پوشش ضد خوردگی پلی یورتان (FRP) جهت حفاظت از سازه ها : با توجه به اهمیت و ضرورت حفاظت از سازه های فلزی، بتنی و لوله های انشعابی نفت و گاز در برابر آسیب های حاصل از پدیده خوردگی و عوارض نامطلوب مستقیم و تاثیرات جانبی آن، از پوشش های حفاظتی و مقاوم پلی یورتان، جهت جلوگیری از خسارات ناشی از این پدیده استفاده می گردد.
مرکز خرید و اجرای افزودنی قیری بیتومین در آسفالت
مرکز خرید و اجرای افزودنی قیری بیتومین در آسفالت : بیتومین افزودنی قیری است که قابلیت اختلاط بالایی با قیر نفتی داشته و پس از مخلوط شدن محصول بدست آمده چسبندگی بالایی با سطوح دارد. و باعث نازک کردن ضخامت آسفالت و کم کردن وزن آن ، چسبندگی و افزایش ویسکوزیتی قیر و جلوگیری از رویش گیاه در آسفالت می شود. هنگام استفاده از بیتومین دمای نرمی قیر افزایش یافته و در زمان کمتری آسفالت سفت می شود. حتما شما با آسفالت جمع شده یا پله پله مواجه شدید. در فصل گرما قیر با نقطه نرمی پایین باعث نرم شدن کل اسفالت شده و در هنگام ترمز باعث حرکت آسفالت می شود. با استفاده از قیر طبیعی آسفالت در دمای تابستان ثبات داشته و از حرکت و پله پله شدن با افزایش دمای نرمی آسفالت جلوگیری میشود.این ماده از ترک خوردن آسفالت و کچلی آن جلوگیری میکند.قیر طبیعی در هر دو نوع تکنولوژی آسفالت کردن جاده ( مارشال و مستقیم ) و در بیشتر فرودگاه ها و جاده های استاندارد استفاده می شود.
نمایندگی تولید و عرضه انواع قیر طبیعی در کرج و حومه
نمایندگی تولید و عرضه انواع قیر طبیعی در کرج و حومه : برخی از انواع قیر در طبیعت و در اثر تبدیل تدریجی نفت خام و تبخیر مواد فرار آن در اثر گذشت سالهای بسیار زیاد به دست میآید. چنین قیری، قیر طبیعی نامیده میشود و دوام آن بیشتر از قیرهای نفتی است. چنین قیری ممکن است بهصورت خالص در طبیعت وجود داشته باشد (قیر دریاچهای) مانند دریاچه قیر بهبهان ایران و دریاچه قیر تیرینیداد آمریکا ، یا از معادن استخراج شود (قیر معدنی). قیر طبیعی با نام یواینتایت نیز شناخته میشود.
پوشش قیر امولسیون بیتو پلاست در آسفالت کاری
پوشش قیر امولسیون بیتو پلاست در آسفالت کاری : سطوح آسفالت و بتنی که بطور مداوم در معرض حرارت خورشید و تغییرات جوی می باشد به سرعت فرسوده ، آب به داخل منافذ آن نفوذ و پس از یخ زدگی ایجاد شکستگی و یا فعال سازی ترک شده و همچنین ریزش انواع حلال و روغن این سطوح را دچار فرسایش شدید می کند. امولسیون بیتو پلاست با ایجاد پوشش غیر قابل نفوذ بر روی سطح از نفوذ آب ، انواع حلال و روغن و اکسیده شدن جلوگیری می نماید.
عایق پایه قیر الاستومری عایق کاری درب خودرو
عایق پایه قیر الاستومری عایق کاری درب خودرو : این نوع عایق ها بر پایه قیر طراحی شده اند که بوسیله مواد رابری و ترموپلاستیک الاستومرها اصلاح گردیده اند . این نوع عایق ها دارای قدرت چسبندگی بالایی می باشند و به دلیل ذات خود چسب بودن نیاز به حرارت و زمان پخت ندارند. این نوع عایق ها در سالن تریم و بصورت دستی بر روی درها , سقف , جلو پنجره , گلگیرها و دیگر نقاط لازم اعمال می شوند. این نوع عایق خودرو در سالن بدنه و رنگ بصورت دستی اعمال میشوند و معمولا جهت کاهش صدا و ارتعاش بر روی بدنه های عمودی و دارای شیب مورد مصرف قرار می گیرند. این نوع عایق ها نیاز به پخت دارند و بدین منظور در درجه حرارت سالن رنگ (150-180) و زمان 30 دقیقه پخت می شوند.
آبگریزی نمای ساختمان و سطوح با فناوری نانو
آبگریزی نمای ساختمان و سطوح با فناوری نانو : آب بندی نمای ساختمان امروزه توسط تکنولوژی نانو دچار تحولی عظیم و بهبود بسیاری شده است. پوشش نانو بهترین راه حل برای محافظت از انواع سطوح به کار رفته در فضای خارج و داخل ساختمان به شمار می رود. این پوشش با ایجاد لایه ی بسیار نازک چند نانومتری و نامرئی سطح را در برابر بسیاری از عوامل مقاوم می کند. نانو ماده ای سازگار با محیط زیست، غیر قابل اشتعال و محلول در آب می باشد که می توان با غلتک، برس و اسپری روی سطح مورد نظر آن را اجرا کرد. پوشش نانو به سرعت خشک می شود و احتیاجی هم به تابش خورشید ندارد.
آب بندی سطوح داخلی و خارجی با پرایمر قیری آبی
آب بندی سطوح داخلی و خارجی با پرایمر قیری آبی : محصولی تک جزئی بر پایه قیر و پودرهای معدنی مخصوص است که قابلیت رقیق شدن با آب را داشته و در هنگام اجرا از چسبندگی خوبی به سطوح بتنی، آجری، آسفالت و دیگر مصالح ساختمانی برخوردار می باشد.پس از خشک شدن در مقابل نفوذ رطوبت و بخار آب مقاوم خواهد بود. این محصول مطابق استاندارد ASTM D−2939 تولید شده و از امتیازاتی چون اجرای سرد و ساده، شکل پذیری مناسب، دوام شیمیایی خوب در برابر اسیدها و بازهای ضعیف و هزینه کم در مقایسه با سایر روش های محافظت و آب بندی برخوردار است.
خواص و ویژگی های مواد بازدارنده خوردگی فلزات
خواص و ویژگی های مواد بازدارنده خوردگی فلزات : موادی که مانع از واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی در اثر اختلاف پتانسیل بین دو قسمت یک فلز می شود را مواد ضد خوردگی فلزات می نامند. شرکت گوهر ابنیه پایتخت با داشتن 22 سال سابقه کاری در این زمینه، آمادگی خود را جهت تامین انواع مواد بازدارنده خوردگی به شما عزیزان اعلام می نماید. از جمله مواد ضد خوردگی قابل ارائه در هایپر صنعت فامکو می توان به ضد خوردگی فسفونیت، پلیمرها، فسفات و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید، پلی فسفات، زینک فسفونیت و کوپلیمر، پلیمر و دیسپرسانت، آزول و پلی آکریلیک اسید، پلی آکریلیک اسید، پلی آمین، اسید فسفنیک، فسفونات، پلی مالئیک اسید، نیترین و مولیبدات و نیتریت اشاره نمود.