فروش عایق های الاستومری فومی در گوهردشت : عایق الاستومری، با توجه به ویژگیهای منحصر به فردی که دارد، در زمینههای مختلفی کاربرد دارد. یکی ازمصارف اصلی این عایق، در ساختمانسازی است. برای عایقکاری تاسیسات ساختمانی، معمولا از عایق الاستومری استفاده میشود. مثلا عایقکاری کانال کولر و لولههای سرد و گرم، با این عایق انجام میشود. برای عایق اتصالات ومخازن نیز در صنعت خودروسازی از عایق الاستومری استفاده میشود. این عایقها، در برخی شرایط، به عنوان عایق صوتی هم استفاده میشوند. اما در بخش قبلی دیدیم که برای رسیدن به بهترین نتیجه در این کار، بهتر است از عایقهای مخصوص صوت مانند عایق کوبه ای استفاده کنیم. عایقهای الاستومری، بیشتر برای عایقکاری لولهها در ساختمان و مصارف صنعتی کاربرد دارند.
کارایی عایق های رطوبتی نما در آپارتمان ها : با ساختن ساختمان های بلند، یکی از مهمترین مشکلاتی که به وجود آمده، آب بندی نمای ساختمان می باشد که دغدغه خیلی از ساکنین است، زیرا اغلب هزینه های زیادی را در بر میگیرد. مصالح ساختمانی به دلیل داشتن خلل و فرج بسیار زیاد و ساختار آب دوستی که دارند جاذب آب هستند؛ از طرفی این خلل و فرج ها به راحتی می توانند مولکول های آلاینده را در خود جای داده و باعث کثیفی و ظاهر سیاه درنمای ساختمان شوند.
مزایای اجرای عایق لایه محافظتی در روف گاردن : غشای ضد آب اولین و پایین ترین لایه روف گاردن می باشد که بعد از ساخت کف اجرا می شود، غشای ضدآب به 2 روش کلی اجرا می شود، غشای محافظت شده و غشای معکوس که استفاده ازغشای معکوس به دلیل دوام زیاد مناسب تر است. یکی از ویژگی های مهمی که باید غشای ضد آب داشته باشد دوام و کیفیت بالاست، زیرا عواملی زیادی وجود دارد که می تواند به غشای ضد آب آسیب بزند، از جمله از این آسیب ها می توانبرخورد ابزارآنلات مکانیکی، نفوذ ریشه، عوامل محیطی مانند باد، نور مستقیمخورشید، یخ و برف نام برد.
اجرای ماستیک پلیاورتان سوسیسی VICKERS : ماستیک پلیاورتان سوسیسی مانند برخی از چسبهای شیمیایی دارای فرمولاسیون خاصی هست که برای درزگیری وایزولاسیون هم استفاده میشود. این محصول یکی از چسبهای قدرتمند است که خواص شیمیایی بالا و مقاومت عالی دارد. چسب پلیاورتان سوسیسی یک درزگیر بابستهبندی به شکل سوسیس است. این محصول بر پایهی رزین پلیاورتان بوده و بهصورت تک جزئی تولید میشود. خاصیت الاستیک و استحکام کششی درزگیر پلیاورتان سیکا بسیار بالا است و برای استفاده بر روی سطوحی که باید تحمل باربری زیادی داشته باشند کاملاً مناسب خواهد بود. چسب درزگیر مدل سوسیسی مقاومت مکانیکی و کششی بسیار بالایی دارد و قادر است فشارهای واردشده بر سطح را تحمل کند. ماستیک پلیاورتانی ای بی سی سیکا برای مصارفی مانند : درزگیری بتن و فایبر سمنت بورد یا همان سمنت بورد مناسب است.
انواع عایق ها در سقف کاذب حیاط خلوت : سقف های حیاط خلوت که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، عایق مناسب صوت و حرارت هستند که از کیفیت بالایی برخوردار هستند. به دلایل فراوانی، مردم از عایق سقف حیاط خلوت استفاده می کنند، یکی از آن موارد، کنترل و تنظیم درجه حرارت داخل و خارج این سقف ها می باشد که در صرفه جویی انرژی بسیار مهم و حیاطی می باشد و باعث جلوگیری از گرمایش زیاد از حد فضای زیرین سقف می شود.
فروش عایق مایع امولسیونی قیری آب بندی در کرج : عایق امولسیونی مایعی است غلیظ به صورت امولسیون که می توان آن را به طور خالص یا رقیق شده با آب استفاده کرد. پس از مصرف این ماده، آب آن تبخیر شـده و یک لایه مقاوم و قابل انعطاف به وجود می آورد که در آب حل نمی شود. عایق امولسیون، نوعی عایق رطوبتی است که نیاز به گرم کردن ندارد و در دمای نرمال مورد استفاده قرار می گیرد. این پوشش محافظتی برای جلوگیری از نفوذ املاح و یون های مخرب شیمیایی موجود در خاک، روی مقاطع بتنی پیش از دفن شدن اجرا می شود.
نحوه اجرای پوشش امولسیونی قیری در سطوح سازه : عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی ، مایعی ویسکوز بصورت امولسیون است که بصورت خالص و یا ترکیب با آب روی سطح اجرا می شود . وظیفه اصلی عایق امولسیونی جلوگیری از نفوذ املاح و یون های مخرب شیمیایی داخل خاک به بتن می باشد . در اصل بهترین عایق برای مقاطع بتنی مانند فونداسیون که بخشی از آنها در خاک مدفون خواهند شد ، استفاده از عایق امولسیونی می باشد . عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی چسبندگی ایده آلی به سطوح دارد و پس از خشک شدن نیز دارای الاستیسیته زیاد می باشد . جهت محافظت از سطوح بتنی در برابر یون های مخرب موجود در خاک برای فونداسیون ها ، دیوارهای حائل ، زیر زمین ها ، تونل ها و … عایق امولسیون قیری پیشنهاد می گردد.
عرضه پوشش امولسیون بیتوپلاست B500 سطوح اپرون فرودگاه ها : به استحضار می رساند شرکت گوهر ابنیه پایتخت با هدف تامین مواد و اجرای انواع پوشش های محافظتی و درزگیری انواع سطح آسفالت به صورت تخصصی آغاز به فعالیت نمود و از آن زمان تا کنون توانسته است با تکیه بر تجربه و دانش فنی در زمینه های درزگیری و عایق بندی پل های بتنی به روش پلیمری و آب بندی و درزگیری انواع سازه های بتنی به روش تزریق پلی اورتان و غیره و مقاوم سازی و ترمیم بتن با روش های گوناگون, با الیاف کربن و غیره توانسته است روش های نوینی را اجرا و ثبت نماید.
خرید روکش محافظ و مقاوم نفتی بیتوپلاست انواع سطوح : به منظور جلوگیری از نفوذ مشتقات نفتی و محافظت از لایههای آسفالت از روکش بیتو پلاست دو جزئی که بر پایه رزین های کولتار و هاردنر استفاده می کنند این روکش در مقابل سوخت ها و مواد نفتی دارای مقاومت بسیار عالی بوده و از قدرت چسبندگی بالایی بر روی سطوح بتنی و آسفالت برخوردار است. بیتوپلاست نه تنها باعث استحکام و حفاظت مناطق روکش شده می شود بلکه به هیچ وجه مسموم کننده و قابل اشتعال نمی باشد . از روکش بیتوپلاست در سطوح پروازی فرودگاهها پارکینگ ها و تعمیر گاه ها و بطور کلی در مناطقی که ریزش بنزین یا روغن و مواد سوختی و همچنین لوله های فاضلاب استفاده می گردد .
محافظت از سطوح بتنی و فلزی پوشش محافظتیمایع امولسیونی : عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی ، مایعی ویسکوز بصورت امولسیون است که بصورت خالص و یا ترکیب با آب روی سطح اجرا می شود . وظیفه اصلی عایق امولسیونی جلوگیری از نفوذ املاح و یون های مخرب شیمیایی داخل خاک به بتن می باشد . در اصل بهترین عایق برای مقاطع بتنی مانند فونداسیون که بخشی از آنها در خاک مدفون خواهند شد ، استفاده از عایق امولسیونی می باشد . عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی چسبندگی ایده آلی بهسطوح دارد و پس از خشک شدن نیز دارای الاستیسیته زیاد می باشد . محافظت ازسطوح بتنی و فلزی در برابر یون های مخرب موجود در خاک برای فونداسیون ها ،دیوارهای حائل ، زیر زمین ها ، تونل ها و ... باید انجام شود که به راحتی توسط عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی قابل اجرا می باشد.
عرضه ماستیک های آب بندی و درزبندی گرم اجرا و سرد اجرا : می توان گفت کاربرد اصلی انواع مختلف ماستیک، آب بندی درزه ها می باشد. ماستیک دارای انواع مختلفی می باشد که از جمله می توان ماستیک اکریلیک، پلی پورتان، اپوکسی، قیری و سیلیکون را نام برد که هر کدام برای مصارف مختلفی به کار میروند. از ویژگی ها ماستیک می توان به قابلیت کاربرد آن برای انواع سطوح مختلف مانند بتن، فلز، شیشه، سنگ، کاشی، سرامیک و تمام سطوح با جنس های دیگر اشاره کرد. ماستیک یکی از مواد و محصولات آب بندی می باشد. چسب ها ها انواع مختلفی دارند.از جمله انواع ماستیک ها موضوع آب بندی می توان به ماستیک های قیر گرم اجرا، ماستیک قیری سرد اجرا، پلی یورتان و اپوکسی، سیلکون، اکرولیکی، پلی سولفید و… می باشد.
اجرای پرایمر امولسیونی قیری در ساخت و احرداث انواع استخر : امروزه علاقه مردم به احداث استخر های خانگی در ساختمان و ویلا ها رو به افزایش است . در کنار این امر می بایست استخرهای کشاورزی و استخرهای ورزشی و تفریحی را اضافه نمود. از این رو چالش عایق و آب بندی استخر، امری پر مراجعه می باشد. در حال حاضر روشهای مختلفی در زمینه آب بندی استخر و مخازن آب وجود دارد. در این متن سعی می گردد به کلیات و سئوالاتی از جمه خرید چسب آب بندی استخر ، قیمت رنگ آب بندی استخر ، قیمت پودر آب بندی استخر ، قیمت چسب عایق استخر ، رزین آب بندی استخر ، عایق پلیمری استخر ، بهترین عایق استخر ، مواد عایق کاری استخر ، رفع نشتی استخر ، چگونه استخر را عایق کنیم و ... پرداخته شود.
فروش انواع ﻣﺎیﻊ ﭘﺎیﻪ ﻗیﺮی و رزین های امولسیونی قیری : یک پوشش محافظتی تک جزئی است که با قدرت محافظتی عالی برای سطوح بتنی و فلزی در شرایط سخت جوی و زمین های مرطوب با املاح خورنده به کار می رود. RB-BP سد محافظتی دائمی در برابر عبور آب ایجاد می کند. این ماستیک می تواند به عنوان یک سطح ضد آب برای تانک های آب و لوله ها به کار گرفته شود. پوشش RB-BP را می توان برای محافظت سطوح در فضاهای آزاد و یا سازه هایی که درون آب یا داخل خاک قرار خواهند گرفت به کار برد.
انواع قیرهای امولسیونی و کاربرد آنها در صنایع گوناگون : آب و قیر با یکدیگر مخلوط نمی شوند اما تکنولوژی ساخت امولسیون این فرآیند را امکانپذیر ساخته است که درصد متنابهی از قیر در فاز پیوسته آب پراکنده شود. ترکیبی به نام امولسیفایر، ذرات قیر را به صورت باردار (بار الکتریکی) در فاز پیوسته آب معلق و پایدار نگه میدارد. در این مخلوط، قیر در آب حل نشده بلکه به صورت گلبول هایی بسیار ریز در آب شناور میشود.در بعضی موارد ممکن است همراه با امولسیفایر، ماده پایدار کننده نیز استفاده گردد. امولسیون های قیری عمدتاً از نوع امولسیونهای روغن در آب هستند که قیر در فاز آب پراکنده می باشد. در این نوع امولسیون های قیری، مقدار قیر بستگی به کاربرد آن دارد که معمولاً از حداقل ۵۵ درصد تا حداکثر ۶۵ درصد تغییر می کند.
خدمات درزبندی آسفالت با قیر امولسیون عایق بندی رطوبتی : قیر جسم سیاهی است که از شمار زیادی هیدروکربور ، که به سیستم کولوئیدی در هم شده اند ، درست شده و دارای هیدروکربورهای گوگرد دار و اکسیژن دار هم هست . با گرما دادن به قیر ، از سختی به سفتی خمیری به شلی و آبکی میرود و در روغنهای معدنی حل میشود . قیر چسبنده است و دانههای سنگ را به همدیگر می چسابند ، این است که در ساختن رویههای سیاه آسفالتی مصرف میشود . آب در قیر نشئت نمیکند ، از این رو با آن ساختمانها را آب بندی میکنند . در ایران ، قیر را از زمان باستان میشناختند . گمان میرود واژه قیر بابلی یا الامیباشد ، زیرا آنها قیر معدنی را برای آب بندی کردن ساختمانها و به جای ملات مصرف میکردند . امروزه قیر را دو جور به دست میآورند ، آن را از معدن در میآورند (قیر معدنی) و بیشتر قیر مصرفی در راه سازی و آب بندی کردن ساختمانها ، از پالون نفت خام تهیه میشود .
عایق کاری رطوبتی توسط عایق امولسیون قیر پلیمری جهت فونداسیون : یکی از مشکلات اساسی که در اکثر سازه ها به چشم می خورد مشکل نم و رطوبت می باشد که در بعضی مواقع خسارات جبران ناپذیری را به ساز ها و ساختمان وارد می نماید و یکی از راهکارهای مقابله با آن عایق کاری رطوبتی می باشد . در ایران با توجه به اقلیم و آب و هوا و نیز وجود منابع عظیم نفتی متداولترین عایق رطوبتی قیر و گونی می باشد که با پیشرفت تکنولوژی این روش جای خود را به عایق های پیش ساخته داده است . اما با پیشرفت علوم ونیز گرانی مواد نفتی و قیر در بعضی مواقع عایق های پیش یاخته نیز مقرون به صرفه نبوده و مهندسان را به آن داشت تا از مواد شیمیایی جهت عایق بندی سازه استفاده کنند که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر کیفیت و کارایی بتواند با سایر عایق ها رقابت کند . بعد از تحقیقات متعدد مهندسان موفق شدند که با استفاده از رزینهای اکریلاتی و استایرنی که با آب حل می 1 روی سطوح مورد نیاز اجرا می شود و mm شود ، عایق رطوبتی جدیدی بسازند که صورت یک لایه انعطاف پذیر نیز می باشد .
روکش چسبی قیر امولسیون جهت ایجاد پوششی حفاظتی راه ها : ﻣﺰﺍیﺎی ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﺍﺯ ﻗیﺮﻫﺎی ﺍﻣﻮﻟﺴیﻮﻧی ﺩیﺮﺑﺎﺯی ﺍﺳﺖ کﻪ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍیﻦ ﻣﺰﺍیﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻗیﺮﻫﺎی ﻣﻌﻤﻮﻟی (ﺟﺎﻣﺪ ﻭ ﻧیﻤﻪ ﺟﺎﻣﺪ) ﻭ یﺎ ﻗیﺮﻫﺎی ﻣﺎیﻊ (cut back) ﻣی ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﺪﻡ ﺍﺣﺘیﺎﺝ ﺑﻪ ﻓﺮﺁیﻨﺪ ﮔﺮﻣﺎﺩﻫی ﺩﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه، ﻋﺪﻡ ﺍﺣﺘیﺎﺝ ﺑﻪ ﺣﻼل های ﻣیﺎﻥ ﺗﻘﻄیﺮ ﺑﺮﺍی ﺗﻬیﻪ ﻗیﺮ ﻣﺎیﻊ، ﻋﺪﻡ ﺁﺗﺶ ﮔیﺮی ﺩﺭ ﻣﻮﻗﻊ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭی ﻭ ﺣﻤﻞ ﻭ ﻧﻘﻞ ﻭ یﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﻭ ﻫﻤﭽﻨیﻦ ﺁﻟﻮﺩه ﻧکﺮﺩﻥ ﻣﺤیﻂ ﺯیﺴﺖ ﺑﺮ ﺍﺛﺮ ﺗﺒﺨیﺮ ﺣﻼﻝ (ﻣﺸکﻠی کﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻗیﺮﻫﺎی ﻣﺎیﻊ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ) ﻭ ﺍﻣکﺎﻥ کﺎﺭﺑﺮﺩ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﺴﺎﺯی، ﺣﺘی ﺑﻬﻤﺮﺍه ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﺍﺷﺎﺭه ﻧﻤﻮﺩ. امولسیون های ﻗیﺮ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﺴﺎﺯی ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺭﺩی ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﻬیﻪ ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﺳﺮﺩ، ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﺳﻄﺤی، slurry seal , tack coat ﻭ ﻏیﺮﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻋﻼﻭه ﺑﺮ ﺁﻥ کﺎﺭﺑﺮﺩﻫﺎیی ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﻣﺎﻟﭻ ﺩﺭ ﺗﺜﺒیﺖ شن های ﺭﻭﺍﻥ، پوشش های ﺣﻔﺎﻇﺘی ﻣﺨﺎﺯﻥ ﻭ ﻋﺎیﻖ کﺎﺭی ﺑﺎﻡ ﺩﺍﺭﻧﺪ.