روش های اجرای قیرگونی در سرویس دستشویی و حمام : بعد از سیمان کشی و شیب بندی سرویس و شاقول نمودن گوشه های دیواره ها (به جهت طراز کار کاشی کاری) و ایجاد گودال جای کاسه دستشویی، اضافه لوله فاضلاب یا همون سیفون را از کفه کف برش داده و داخل سیفون را پر از آب می نماید که اگر احیانا قیر داخل سیفون ریخت قابل برداشتن باشد.
روش های اجرای قیرگونی در سرویس دستشویی و حمام
قیرکار ابتدا این گدال را یک لایه اضافه قیرگونی می کند و لبه های داخلی لوله سیفون را با تکه های کوچک گونی و قیر شل خالص آب بندی می کند (چون قیر شل خالص چسبندگی زیادی دارد). قیرگونی بدنه دیوار سرویس دستشویی باید حداقل ۵۰ الی ۶۰ سانتیمتر و گاهی بیشتر ارتفاع داشته باشد که مانع از ترشح آب در مرور زمان به دیوار گردد.
عایق قیر سرویس, آب بندی کف سرویس بهداشتیبرای خوب چسبیدن قیرگونی به دیوار و برگشت نکردن آن به علت گرما قیر بدنه دیوار باید به نسبت ۵۰ به ۵۰ برای لایه های زیر و ۱۰۰% قیر سفت برای لایه های رویی استفاده گردد، لازم به توضیح است که جلوی در سرویس ها قبل از قیرگونی یک دیواره ی ماهیچه ای با سیمان اجرا گردد که بعد از قیرگونی مانع نفوذ آب به گوشه های چارچوب در گردد و مطلب مهمتر شیب بندی سرویس ها قبل از اجرای قیرگونی می باشد چرا که اگر آبی در جایی از سرویس جمع گردد (روی قیرگونی) باعث بوی بعد در ساختمان در بلند مدت می شود، که کمتر کسی هم متوجه علت وجود این بوی بد می شود، در نتیجه خانم های خانه مدام سرویس های بهداشتی را با انواع شوینده ها شستشو می دهند که بو را برطرف کنند، غافل از این که این بو در قسمت لایه های سرامیک و روی قیرگونی مخفی شده است، پس به برطرف کردن این عیب باید بسیار اهمیت داد.
در قیرگونی حمام ها نیز مانند دستشویی کار می کنند با این تفاوت که دیواره های حمام تا ارتفاع ۱ متر الی ۱/۲۰ متر قیرگونی شود برای بدنه دیوار یک لایه کفایت می کند. لوله فاضلاب از رو سیمان برش خورده و پر از آب گردد تیکه های قیرگونی به داخل لوله تا ۱۰ سانتیمتر برگشت خورده و خوب چسبیده شود. توجه داشته باشید لوله فاضلاب توالت فرنگی را هرگز برش ندهید این کار بعد از کف فرش و نصب کاسه انجام می گیرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.