کاربرد قیر امولسیون زود شکن در لکه گیری آسفالت های جاده ها
قیر امولسیون کاتیونی زود شکن بیشترین مصرف را با توجه به تنوع نوع مصالح مورد استفاده در صنایع راهسازی دارد. بهتر است بدانید قیر امولسیون کاتیونی، با توجه به سرعت شکست به دو نوع دیگر کندشکن و دیرشکن تقسیم می شوند.در واقع قیر امولسیون کاتیونی زود شکن از اختلاط سریع قیر و آب در مرز یک امولسیفایر کاتیونی در آسیاب کلوئیدی بدست می آید. لازم به ذکر است قیرهای امولسیونی ناپایدار روی سطح مصالح بسیار سریع شکسته میشوند و یک لایه بسیار نازک قیر تشکیل میشود. مصرف عمده این نوع قیرها در آب بندی با مصالح سنگی، آب بندی با ماسه، آسفالت های سطحی و ماکادام نفوذی است. امولسیون های قیری تندشکن برای آنکه در سطح راه جاری نشوند، از کند روانی بالایی برخوردار هستند. اکنون که با مزایای قیر امولسیون کاتیونی زودشکن آشنا شدید میتوانید خریدی مقرون به صرفه را پس از پر کردن فرم ثبت سفارش عمده فروشی آنلاین بیتومن اکسپورتس، تجربه کنید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
قیر امولسیون زود شکن, عایق های امولسیونی رطوبتیکاربرد قیر امولسیون کاتیونی زود شکن :
- روکش و آسفالت سطحی.
- لکه گیری و درزگیری.
- اندود آب بندی با ماسه.
- دوغاب آب بندی.
- آسفالت حفاظتی خیلی نازک.
امولسیون ها را از چند نظر میتوان دسته بندی کرد :
-1 از لحاظ جنس فاز معلق به دو دسته آب در روغن و روغن در آب تقسیم میشوند.
-2 از لحاظ نوع مواد معلق به سه گروه آنیونی، کاتیونی و غیر یونی تقسیم میشوند.
-3 از لحاظ سرعت در شکسته شدن و جدا شدن دو فاز به سه گروه اصلی زود شکن(rapid setting)، کند شکن (medium setting)، دیر شکن (slow setting) تقسیم میشوند.
امولسیون های قیر در راهسازی در مواردی مانند تهیه آسفالت سرد، آسفالت سطحی، تک کت، اسلاری کت و غیره مصرف داشته و علاوه بر آن کاربردهایی مانند استفاده به عنوان مالچ در تثبیت شنهای روان، پوشش های حفاظتی مخازن و عایق کاری بام دارند.