فروش انواع ﻣﺎیﻊ ﭘﺎیﻪ ﻗیﺮی و رزین های امولسیونی قیری : یک پوشش محافظتی تک جزئی است که با قدرت محافظتی عالی برای سطوح بتنی و فلزی در شرایط سخت جوی و زمین های مرطوب با املاح خورنده به کار می رود. RB-BP سد محافظتی دائمی در برابر عبور آب ایجاد می کند. این ماستیک می تواند به عنوان یک سطح ضد آب برای تانک های آب و لوله ها به کار گرفته شود. پوشش RB-BP را می توان برای محافظت سطوح در فضاهای آزاد و یا سازه هایی که درون آب یا داخل خاک قرار خواهند گرفت به کار برد.
انواع قیرهای امولسیونی و کاربرد آنها در صنایع گوناگون : آب و قیر با یکدیگر مخلوط نمی شوند اما تکنولوژی ساخت امولسیون این فرآیند را امکانپذیر ساخته است که درصد متنابهی از قیر در فاز پیوسته آب پراکنده شود. ترکیبی به نام امولسیفایر، ذرات قیر را به صورت باردار (بار الکتریکی) در فاز پیوسته آب معلق و پایدار نگه میدارد. در این مخلوط، قیر در آب حل نشده بلکه به صورت گلبول هایی بسیار ریز در آب شناور میشود.در بعضی موارد ممکن است همراه با امولسیفایر، ماده پایدار کننده نیز استفاده گردد. امولسیون های قیری عمدتاً از نوع امولسیونهای روغن در آب هستند که قیر در فاز آب پراکنده می باشد. در این نوع امولسیون های قیری، مقدار قیر بستگی به کاربرد آن دارد که معمولاً از حداقل ۵۵ درصد تا حداکثر ۶۵ درصد تغییر می کند.
خدمات درزبندی آسفالت با قیر امولسیون عایق بندی رطوبتی : قیر جسم سیاهی است که از شمار زیادی هیدروکربور ، که به سیستم کولوئیدی در هم شده اند ، درست شده و دارای هیدروکربورهای گوگرد دار و اکسیژن دار هم هست . با گرما دادن به قیر ، از سختی به سفتی خمیری به شلی و آبکی میرود و در روغنهای معدنی حل میشود . قیر چسبنده است و دانههای سنگ را به همدیگر می چسابند ، این است که در ساختن رویههای سیاه آسفالتی مصرف میشود . آب در قیر نشئت نمیکند ، از این رو با آن ساختمانها را آب بندی میکنند . در ایران ، قیر را از زمان باستان میشناختند . گمان میرود واژه قیر بابلی یا الامیباشد ، زیرا آنها قیر معدنی را برای آب بندی کردن ساختمانها و به جای ملات مصرف میکردند . امروزه قیر را دو جور به دست میآورند ، آن را از معدن در میآورند (قیر معدنی) و بیشتر قیر مصرفی در راه سازی و آب بندی کردن ساختمانها ، از پالون نفت خام تهیه میشود .
عایق کاری رطوبتی توسط عایق امولسیون قیر پلیمری جهت فونداسیون : یکی از مشکلات اساسی که در اکثر سازه ها به چشم می خورد مشکل نم و رطوبت می باشد که در بعضی مواقع خسارات جبران ناپذیری را به ساز ها و ساختمان وارد می نماید و یکی از راهکارهای مقابله با آن عایق کاری رطوبتی می باشد . در ایران با توجه به اقلیم و آب و هوا و نیز وجود منابع عظیم نفتی متداولترین عایق رطوبتی قیر و گونی می باشد که با پیشرفت تکنولوژی این روش جای خود را به عایق های پیش ساخته داده است . اما با پیشرفت علوم ونیز گرانی مواد نفتی و قیر در بعضی مواقع عایق های پیش یاخته نیز مقرون به صرفه نبوده و مهندسان را به آن داشت تا از مواد شیمیایی جهت عایق بندی سازه استفاده کنند که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر کیفیت و کارایی بتواند با سایر عایق ها رقابت کند . بعد از تحقیقات متعدد مهندسان موفق شدند که با استفاده از رزینهای اکریلاتی و استایرنی که با آب حل می 1 روی سطوح مورد نیاز اجرا می شود و mm شود ، عایق رطوبتی جدیدی بسازند که صورت یک لایه انعطاف پذیر نیز می باشد .
روکش چسبی قیر امولسیون جهت ایجاد پوششی حفاظتی راه ها : ﻣﺰﺍیﺎی ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﺍﺯ ﻗیﺮﻫﺎی ﺍﻣﻮﻟﺴیﻮﻧی ﺩیﺮﺑﺎﺯی ﺍﺳﺖ کﻪ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍیﻦ ﻣﺰﺍیﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻗیﺮﻫﺎی ﻣﻌﻤﻮﻟی (ﺟﺎﻣﺪ ﻭ ﻧیﻤﻪ ﺟﺎﻣﺪ) ﻭ یﺎ ﻗیﺮﻫﺎی ﻣﺎیﻊ (cut back) ﻣی ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﺪﻡ ﺍﺣﺘیﺎﺝ ﺑﻪ ﻓﺮﺁیﻨﺪ ﮔﺮﻣﺎﺩﻫی ﺩﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه، ﻋﺪﻡ ﺍﺣﺘیﺎﺝ ﺑﻪ ﺣﻼل های ﻣیﺎﻥ ﺗﻘﻄیﺮ ﺑﺮﺍی ﺗﻬیﻪ ﻗیﺮ ﻣﺎیﻊ، ﻋﺪﻡ ﺁﺗﺶ ﮔیﺮی ﺩﺭ ﻣﻮﻗﻊ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭی ﻭ ﺣﻤﻞ ﻭ ﻧﻘﻞ ﻭ یﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﻭ ﻫﻤﭽﻨیﻦ ﺁﻟﻮﺩه ﻧکﺮﺩﻥ ﻣﺤیﻂ ﺯیﺴﺖ ﺑﺮ ﺍﺛﺮ ﺗﺒﺨیﺮ ﺣﻼﻝ (ﻣﺸکﻠی کﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻗیﺮﻫﺎی ﻣﺎیﻊ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ) ﻭ ﺍﻣکﺎﻥ کﺎﺭﺑﺮﺩ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﺴﺎﺯی، ﺣﺘی ﺑﻬﻤﺮﺍه ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﺍﺷﺎﺭه ﻧﻤﻮﺩ. امولسیون های ﻗیﺮ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﺴﺎﺯی ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺭﺩی ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﻬیﻪ ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﺳﺮﺩ، ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﺳﻄﺤی، slurry seal , tack coat ﻭ ﻏیﺮﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻋﻼﻭه ﺑﺮ ﺁﻥ کﺎﺭﺑﺮﺩﻫﺎیی ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﻣﺎﻟﭻ ﺩﺭ ﺗﺜﺒیﺖ شن های ﺭﻭﺍﻥ، پوشش های ﺣﻔﺎﻇﺘی ﻣﺨﺎﺯﻥ ﻭ ﻋﺎیﻖ کﺎﺭی ﺑﺎﻡ ﺩﺍﺭﻧﺪ.
درزگیری خرابی آسفالت با استفاده از قیرهای امولسیونی اصلاح شده : دلایل زیادی در ایجاد ترک در رویه های آسفالتی برای دو این حالت متصور است که در این گزارش به آن اشاره ای می گردد و تنها اشاراتی به چگونگی مرمت آن پرداخته می شود این ترک ها می توانند منفرد و یا چند تایی، عرضی، طولی، بلوکی، پوست سوسماری باشند. درزگیری با استفاده از قیرهای امولسیونی اصلاح شده لاستیکی روشی موثر برای پر کردن ترک های رویه آسفالتی راه ها هستند برای اینکار ابتدا به وسیله دستگاه مخصوص شیار کن کاتر ترک باز شده که در این حالت نباید ترک عمیق تر شود و پس از تمیز کردن از گرد و خاک و نخاله و خشک کردن ترک به کمک فشار هوای گرم با استفاده از این مواد پر می شوند بدین صورت پس از آن از نفوذ آب به داخل بدنه آسفالت و لایه های زیرین جلوگیری شده و رویه راه حفظ می گردد. بدیهی است این روش شامل خرابی های عمده و تورم و نشست راه و چاله نمی شود.
عایق امولسیون قیر پلیمری جهت آب بندی ساختمان در حین ساخت : محصولی است تک جزئی با قدرت چسبندگی بالا به سطوح بتنی و فلزی و خاصیت الاستیسیته فوق العاده تا 1000 درصد پس از اجرای محصول بر روی سطوح یک لایه چسبنده و آب گریز تشکیل می شود . پرایمر قیری در برابر ضربات وارده بسیار مقاوم است و یک سد در برابر ورود نم و رطوبت تشکیل می دهد. این عایق محصولی جدید، مخصوص درزگیری و آب بندی دیوار ها، پشت بام ها و پوشش عایقی فونداسیون ها و پایه های بتنی که در زیر خاک قرار می گیرند، می باشد. عایق کردن سرویس های بهداشتی، حمام، آشپزخانه، بالکن ، زیر زمین و استخر قبل از کاشی کاری و کف سازی نهایی نیز از دیگر کاربرد های این نوع عایق می باشد.
روش های اجرای قیرگونی در سرویس دستشویی و حمام : بعد از سیمان کشی و شیب بندی سرویس و شاقول نمودن گوشه های دیواره ها (به جهت طراز کار کاشی کاری) و ایجاد گودال جای کاسه دستشویی، اضافه لوله فاضلاب یا همون سیفون را از کفه کف برش داده و داخل سیفون را پر از آب می نماید که اگر احیانا قیر داخل سیفون ریخت قابل برداشتن باشد.