پخش و توزیع انواع عایق ضد رطوبت دیوار ساختمان در کرج
پخش و توزیع انواع عایق ضد رطوبت دیوار ساختمان در کرج : انواع عایق رطوبتی دیوار با هدف جلوگیری از عبور آب به داخل و خارج از ساختمان استفاده می شوند. متاسفانه عموم مردم فواید مواد آب بندی ساختمانی را به خوبی درک نکرده اند و اکثر سازندگان و پیمانکاران فرعی نمی دانند چگونه می توانند به پوسته های ساختمانی محکم برسند. این بدان معنی است که بیشتر خانه ها پر از نشتی هستند. خوشبختانه برخی از نشتی ها و ترک ها آشکاراند و خود صاحب خانه هم می تواند آن ها را رفع کند. اما در مقابل، برخی مبهم تر هستند و برای پیدا کردن و رفع آن ها باید از یک متخصص کمک گرفت.
انتخاب بهترین روش عایق کاری دیوار های ساخته شده انواع سازه
انتخاب بهترین روش عایق کاری دیوار های ساخته شده انواع سازه : دیوارهای ساختمان را می توان هم از داخل و هم از خارج عایق کاری کرد. در عایق کاری دیوارها از خارج، دیوارهای ساختمان نیز به همراه ساختمان گرم می شوند، در این حالت اینرسی حرارتی ساختمان افزایش می یابد و در مواقعی که محیط داخلی ساختمان سرد شود، گرمای دیوارها، محیط داخل ساختمان را گرم می کند که این باعث ثبات گرمایی ساختمان می شود. از این روش عایق کاری بیشتر برای ساختمان هایی استفاده می شود که کاربری دائمی دارند مانند ساختمان های مسکونی. در این روش تغییرات دمای داخل تاثیر کمی از تغییرات دمای خارج ساختمان می پذیرد و آسایش حرارتی ساختمان افزایش می یابد .
خدمات اجرای عایق رطوبتی نانو در دیوار گچی آپارتمان ها
خدمات اجرای عایق رطوبتی نانو در دیوار گچی آپارتمان ها : بر روی دیوار گچی طریقه استفاده از پرایمر در رنگ آمیزی ساختمان و همچنین نصب سنگ و سرامیک روی گچ، به دلیل جذب آب بالای دیوارهای گچی، میزان مصرف رنگ برای نقاشی ساختمان افزایش خواهد یافت. همچنین به دلیل لایه سست دیوارهای گچی و تاثیرات رطوبت و حرارت بر دیوار، موجب این میگردد که رنگ بدنه خود را از دیوار جدا نموده و یا تاول و ترک در آن ایجاد گردد. جهت جلوگیری از مصرف بیش از حد رنگ، همچنین همه پوشانی بهتر رنگ بر دیوارهای گچی، کاهش میزان مصرف رنگ، افزایش قدرت چسبندگی رنگ به دیوار گچی و همچنین جلوگیری از پوسته کردن و تاول رنگ و… می توان از پرایمر دیوارهای گچی استفاده نمود.
خدمات عایق کاری حرارتی انواع استخر توسط انواع فوم
خدمات عایق کاری حرارتی انواع استخر توسط انواع فوم : عایق کاری استخر با توجه به موقعیت استخر ، نوع سازه آن (بتنی، آجری و ...) ، شرایط محیطی ، ابعاد استخر و ... انجام می شود. به منظور عایق بندی استخر می توان از روش های متعددی همچون عایق بندی استخر با ایزوگام و قیرگونی ، عایق کاری استخر با فایبرگلاس ، چسب عایق بندی استخر و ... استفاده نمود. در این میان چسب عایق بندی استخر از بروز ترین و کارآمدترین روش عایق کاری استخر محسوب می گردد. نانو عایق آب بندی استخر شنا دارای کیفیت بسیار بالایی است. نانو از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیاست که در صنعت ساخت و ساز نیز وارد شده است. امروزه انواع مصالح ساختمانی با فناوری نانو تولید شده که دارای استحکام بالاتر، مقاومت فشاری بیشتر و طول عمر زیادتری است. عایق رطوبتی نانو برای استخرهای شنا با به کارگیری فناوری نانو تکنولوژی از کارامد ترین سیستم های عایق بندی استخرهای شنا است.
نصب بهترین عایق های پشم سنگ حرارتی در سطح پشت بام
نصب بهترین عایق های پشم سنگ حرارتی در سطح پشت بام : هنگامی که در مورد عایق حرارتی می شنوید. این مسئله مربوط به انتقال انرژی حرارتی بین دو جسم مختلف است که دارای درجه حرارت های مختلف هستند. طبیعی است که بین دو سطح با درجه حرارت های مختلف جریان گرما وجود خواهد داشت. هنگامی که مواد بام دارید که عایق حرارتی هستند. یک لایه عایق محافظ می دهند که انتقال حرارت رخ داده را کاهش می دهد. تشعشع حرارتی به جای جسم دمای پایین تر روی این گرما منعکس می شود. مواد عایق حرارتی کامپوزیت چند لایه ای عایق حرارتی را بیش از یک ماده واحد اساسی بهبود می بخشد. به همین دلیل سیستم بام Danpal با لایه های شگفت انگیز Microcell چند لایه است. به طور کلی ، مقاومت بسیار خوبی به ساختار می بخشد.
نحوه ی اجرای عایق حرارتی و روش های عایق کاری ساختمان
در یک ساختار بام وارون لایه عایق رطوبتی، که معمولا به صورت یک غشای مایع اجرا می شود، روی اسلب بتن قرار می گیرد و تخته های عایق حرارتی روی آن قرار می گیرد و روی آن اسلب های پوشش دهنده یا قلوه سنگ می ریزند تا وزن آن افزایش یافته و در اثر باد یا آب (شناور شدن) جابجا نشود. در هنگام بارش، آب باران از فاصله بین لایه عایق رطوبتی و لایه های بالایی به سمت ناودان ها و شبکه جمع آوری آب های سطحی بام هدایت می شود. از جمله مزیت های روش عایق کاری بام وارون این است که عایق حرارتی از انقباض و انبساط غشای عایق رطوبتی که در اثر گرم و سرد شدن هوا و یخ زدن و یا تابش خورشید رخ می دهد به طور چشمگیری می کاهد. همچنین از آسیب هایی که ممکن است در اثر حرکت و راه رفتن افراد روی بام رخ دهد جلوگیری می کنند.
فروش بهترین عایق حرارتی پشم سنگ مناسب بام ساختمان ها
فروش بهترین عایق حرارتی پشم سنگ مناسب بام ساختمان ها : پشم سنگ یک ماده عایق است که با حرارت سنگهای آتشفشانی مذاب تشکیل می شود. نتیجه نهایی توده ای از الیاف است که با رزین معدنی و روغن حاصل می شوند. این فرایند باعث می شود تا آنها، مقاوم در برابر آتش و همچنین عایق صدا و انرژی باشند. می توان از آن برای عایق کاری اتاق زیر شیروانی و همچنین دیوارها استفاده کرد. عایق مناسب برای بام ساختمان معمولا از دسته عایق های حرارتی مانند پشم سنگ و پشم شیشه و عایق رطوبتی می باشد. در تابستان گرما در طول روز در عایق بام مانند ایزوگام ذخیره شده و به مرور به طبقه پایین تر منتقل می گردد.
عایق بندی حرارتی دیوار با ملات اندود عایق حرارتی صوتی ضد حریق
عایق بندی حرارتی دیوار با ملات اندود عایق حرارتی صوتی ضد حریق : عایق حرارتی، صوتی و ضد حریق ورمیکس سی با پایه سیمان در صنعت ساختمان کاربرد دارد. عایقی است حرارتی، صوتی، نسوز و ضد حریق که مخلوط آماده مصرف ارائه می شود. مواد تشکیل دهنده آن 100% معدنی و بدون هیچگونه افزودنی های شیمیایی و رزین که مقاوم در برابر حریق تا 1200 درجه سانتیگراد بدون ایجاد دود و گاز در صورت بروز آتش سوزی است. ورمیکس سی با ماندگاری و طول عمری برابر عمر ساختمان و ضریب هدایت حرارتی ورمیکس برابر 1/0 وات بر متر درجه کلوین ارائه می شود.
چسب ضد آب ماستیک حرارتی و واترپروف کننده سطوح فلزی
چسب ضد آب ماستیک حرارتی و واترپروف کننده سطوح فلزی : چسب ضد آب ماستیک حرارتی TC 440 به صورت خمیر آماده به مصرف بوده و از چسبندگی بسیار عالی بر روی انواع سطوح فلزی برخوردار است . عایق های رطوبتی اصولا برای پیش گیری از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان با مصالح ساختمان به کار می روند. چون مصالح ساختمانی در مقابل رطوبت دوام خود را از دست می دهند و می پوسد قسمت هایی از ساختمان را که در مجاورت رطوبت قرار دارد عایق کاری می نمایند. این نوع عایق رطوبتی دارای قابلیت انعطاف پذیری مناسب به همراه مقاومت کششی و خمشی می باشد. این محصول جایگزین مناسبی بجای روش های متداول عایق کاری سنتی (ایزوگام و قیرو گونی) بوده و رایج ترین روش عایق بندی در پروژه های بزرگ می باشد.
خرید انواع فوم عایق الاستومری حرارتی در گوهردشت
خرید انواع فوم عایق الاستومری حرارتی در گوهردشت : عایق الاستومری خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد که نه تنها به عنوان عایق حرارتی، بلکه به عنوان عایق رطوبتی و صوتی نیز شناخته می شود. این عایق از نیتریل فوم ساخته می شود و برای عایق کاری سوله ها، بویلرها و مخزن ها کاربرد دارد. انعطاف پذیری بالای عایق الاستومری، آن را برای پوشش کلیه سطوح مناسب کرده و ساختار سلول بسته آن، مقاومت این عایق را در برابر آب، حرارت و صوت بالا برده است. قابلیت جذب آب توسط عایق الاستومری بسیار پایین می باشد، به همین دلیل این عایق دچار خوردگی نمی شود.
کارایی فوم عایق پلی یورتان حرارتی در انواع سطوح و سازه
کارایی فوم عایق پلی یورتان حرارتی در انواع سطوح و سازه : عایق پلی یورتان یک ماده شیمیایی است که به صورت فوم بر روی سطوح اجرا می شود. این عایق در ابتدای تزریق به صورت کف مانند است، اما پس از چند دقیقه به جسمی سخت تبدیل می گردد. این فوم به شکل دستی و یا با دستگاه تزریق می شود و در تمام حفره ها نفوذ کرده و آن ها را عایق بندی می کند. پلی یورتان سبک وزن است و در برابر نفوذ مواد شیمیایی و اسیدی و آب مقاومت بالایی داشته و کاملاً نفوذ ناپذیر می باشد. علاوه بر آن، تغییرات آب و هوایی و یا ضربه آسیبی به این عایق وارد نمی کنند. انعطاف پذیری این فوم به حدی بالاست که برای درزگیری شکاف های ساختمانی می توان از آن استفاده نمود.
انواع نوار درزگیر فومی عایق حرارتی و برودتی و صوتی در سازه ها
انواع نوار درزگیر فومی عایق حرارتی و برودتی و صوتی در سازه ها : نوار درزگیر فومی یک تکه به طول 4 متر .عرض 15 میلیمتر و ضخامت 5 میلیمتر می باشد. این درزگیر دارای دو رنگ مشکی و سفید می باشد که بستگی به رنگ پنجره میتوان انتخاب کرد. از این نوع درزگیر برای جلوگیری و هدر رفتن گرمایش و سرمایش از پنجره و درب های با گپ زیاد استفاده می شود. همچنین از درزگیر فومی علاوه بر عایق حرارتی و برودتی جهت عایق صوتی نیز استفاده می شود. این نوع درزگیر جهت جلوگیری از ورود باران و گرد و غبار از محل اتصالات پنجره به داخل ساختمان نیز می باشد. از این درزگیر علاوه بر پنجره در محل های دیگر ساختمان و خودرو می توان استفاده کرد.
انواع عایق های حرارتی پوسته خارجی ساختمان از نظر عملکرد
انواع عایق های حرارتی پوسته خارجی ساختمان از نظر عملکرد : با توجه به کمبود انرژی و اثرات مخرب آن بر محیط زیست ، پیدا کردن راه هایی برا طراحی معماری ساختمان با کمترین مصرف انرژی از اهمیت زیادی برخوردار است .برای جلوگیری از اتلاف انرژی بایستی از عایق و لایه های بخاربند در پوسته ساختمان استفاده نمود. البته نحوه استفاده از عایق و بخاربند در پوسته ساختمان بر اساس شرایط اقلیمی کشور به شرح زیر است:
1- در اقلیم سرد و کوهستانی، جهت گرم عایق در سمت داخل است.
2- در اقلیم معتدل و مرطوب (کرانه های خزر) بهتر است از عایق های معدنی استفاده نشود و در صورت استفاده لایه بخاربند در سمت داخل و یا در هر دو سمت توصیه می شود. عایق پلی استایرن بهترین پیشنهاد است.
معرفی انواع کاربرد عایق های پلی یورتان در صنعت ساختمان سازی
معرفی انواع کاربرد عایق های پلی یورتان در صنعت ساختمان سازی : فوم های پاششی، بیشتر برای عایق کاری دیوارها و سقف ها و زیرشیروانی ها در سازه های مسکونی و تجاری و صنعتی، استفاده می شود. به دلیل پیش گرم کردن مواد شیمیایی قبل از پاشش و ایجاد بخارات شیمیایی و همچنین به دلیل اینکه اکثر کاربردهای فوم پاششی در فضای بسته است، استفاده از تجهیزات محافظ و ماسک توسط نیروهای کارآزموده و با تجربه الزامی است. فوم پاششی پلی یورتان از دو جزء پلی ال و دی ایزوسیانات تشکیل شده است. این مواد تحت شرایط مشخصی در دستگاه پاشش پلی یورتان ترکیب شده و روی سطح پاشیده می شود و به سرعت آماس می کند.
بهترین و ارزانترین راه برای عایق کاری حرارتی دیوار و سایر سطوح
بهترین و ارزانترین راه برای عایق کاری حرارتی دیوار و سایر سطوح : عایق حرارتی ماده ایست که مانع از انتقال حرارت از محیطی به محیط دیگر می شود. عایق حرارتی ابزاری است که به وسیله آن می توان جلوی این انتقال حرارت و به تبع آن اتلاف انرژی را گرفت و تنظیم دمای ساختمان را به حالت استاندارد تبدیل کرد. گرچه عایق کاری ممکن است تا حدودی هزینه ساخت و قیمت تمام شده ساختمان را افزایش دهد ولی در دراز مدت و حتی چند سال اولیه به رهبرداری، هزینه اولیه را با صرفه جویی لازم جبران خواهد کرد و موجبات آسایش و صرفه اقتصادی را فراهم می کند. عایق کاری مناسب بخش های مختلف ساختمان مانند سقف، کف و دیوارهای جانبی، همچنین عایق کاری لوله ها و سطوح داغ و سرد باعث افزایش راندمان انرژی می گردد.
فروش عایق های حرارتی اسپری فوم پلی یورتان ساختمان در مهرشهر
فروش عایق های حرارتی اسپری فوم پلی یورتان ساختمان در مهرشهر : اسپری فوم پلی یورتان سلول باز که عایق فوم سلول باز یک نوعی از فوم پاششی پلی یورتان که سلول های کوچک (منافذ کوچک) آن به طور کامل بسته نشده است . اسپری فوم سلول باز ارزان تر است بخاطر اینکه از مواد شیمیایی کمتری استفاده می کند و یک عایق بسیار خوب برای صدا و هوا می باشد. برای دیوارهای داخلی یا دیوارهای بین واحدهای ساختمانی ، زیر سقف ها ، بین طبقات و داخل سرویس های بهداشتی بسیار مناسب می باشد. اسپری فوم پلی یورتان سلول باز مانع خوبی برای بخار نیست و در فضاهای باز استفاده نشود ، بهتر است. فوم اسپری پلی یورتان باز به طور معمول در تراکم های مختلف از ۶٫۴ کیلوگرم در متر مکعب تا ۱۹ کیلوگرم در متر مکعب یافت می شود. عمده ترین کاربرد فوم سلول باز به عنوان عایق ، عایق کاری در برابر صوت می باشد.
پخش فوم صوتی اکس پی اس جهت عایق کاری صوتی سازه ها
پخش فوم صوتی اکس پی اس جهت عایق کاری صوتی سازه ها : یکی از مشکلات رایج در جوامع امروز، آلودگی صوتی است. امروزه از عایق کاری صوتی، نه تنها در بخش های صنعتی، بلکه در بخش های اداری و خانگی نیز استفاده می شود، به طوری که در کشورهای توسعه یافته یکی از معیارهای ارزش گذاری بر ملک، علاوه بر عایق کاری حرارتی آن، عایق کاری صوتی آن ملک است. گرچه به این موضوع در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته به جد پرداخته می شود، اما متأسفانه از این مهم در کشور ایران به خصوص در بخش های اداری و مسکونی به دلیل کنترل نمودن و کاهش برخی از هزینه ها در عملیات ساخت و ساز و دست یافتن به سودی بیشتر، بسیاری از پروژه های در حال ساخت و یا ساخته شده در کشور (خصوصاً در سال های اخیر) فاقد عایق های صوتی و جاذب صدای استاندارد بوده که این امر موجب عبور صوت به محیط های پیرامون شده و آرامش افراد را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.
کارایی محلول پوششی عایق ضد آب کننده دیوار خارجی ساختمان ها
کارایی محلول پوششی عایق ضد آب کننده دیوار خارجی ساختمان ها : پوشش ضد رطوبت دیوار اولین خط دفاعی در برابر پوسیدگی است. رطوبت و پوسیدگی ناشی از آن، از جمله مشکلاتی است که می تواند ارزش ساختمان را کاهش دهد و معضلات بهداشتی جدی ایجاد کند. همانطور که ساختمان ها را در برابر ورود و خروج هوای گرم و سرد عایق می کنیم و از این طریق از هدر رفت انرژی نیز جلوگیری می کنیم؛ باید همچنین تنظیم رطوبت ساختمان را فراموش نکنیم. پوشش ضد رطوبت دیوار در واقع لایه ای می باشد که بر روی دیوار ها اجرا می شود و اینگونه از نفوذ رطوبت جلوگیری می کند. این لایه پوششی می تواند پوشش بتنی ضد آب یا رنگ ضد آب با پایه آکریلیک و یا مواردی دیگر باشد. البته باید توجه داشت که هر گونه ترک بر روی دیوار و یا فاصله عملکرد این لایه های محافظتی را تحت تاثیر می گذارد و حتی می تواند آن ها را بی فایده کند.
جدید ترین عایق رطوبتی ایزوگام خود چسب کف و دیوارهای ساختمان
جدید ترین عایق رطوبتی ایزوگام خود چسب کف و دیوارهای ساختمان : ایزوگام پوششی است برای عایق کردن، که برای جلوگیری از نفوذ آب به کار می رود و از فرآورده های نفتی به دست می آید. در گذشته، عایق بندی رطوبتی ساختمان ها به صورت سنتی با آسفالت و قیرگونی انجام می گرفت. با پیدایش عایق بندی رطوبتی و مزیت های این نوع عایق ها، به تدریج روش های سنتی جای خود را به این عایق ها دادند. و اما امروزه در بیشتر ساختمان ها، برای عایق کردن پشت بام، سرویس بهداشتی و غیره از ایزوگام استفاده می شود. ایزوگام به علت سبکی و مقاومت زیاد، کاربرد زیادی در جاهای مختلف دارد. ایزوگام خود چسب ایزوگامی است که، برای نصب نیاز به حرارت و مشعل ندارد و به راحتی به سطح می چسبد.
اجرای عایق کاری حرارتی سقف با بهترین عایق ها در کرج تهران
اجرای عایق کاری حرارتی سقف با بهترین عایق ها در کرج تهران : به طور کلی یکی از مراحل اجرای ساختمان عایق بندی حرارتی و صوتی در ساختمان ها به منظور جلوگیری از هدر رفتن انرژی و تامین آسایش می باشد که لزوم اجرای آن در تمامی ساختمان های اسکلت فلزی و ساختمان های اسکلت بتنی در حال ساخت مورد نیاز می باشد ، سقف ساختمان به عنوان یکی از قسمتهای مهم ساختمان با توجه به شرایط و موقعیت پروژه در برخی پروژه ها نیاز به عایق بندی صوتی و حرارتی داشته که در ادامه به عایق بندی سقف های مرکب عرشه فولادی به عنوان نمونه ای از عایق بندی سقف ها پرداخته می شود .
قیمت درزبندی و آب بندی نمای کامپوزیت با انواع عایق
قیمت درزبندی و آب بندی نمای کامپوزیت با انواع عایق : جهت آب بندی نمای کامپوزیت روش های مختلفی وجود دارد ، روش هایی چون درزگیر لاستیکی ، فوم و چسب ، تسمه و ناودانی . اما بهترین و بهینه ترین حالت آب بندی برای کامپوزیت استفاده از روش هنگ و تسمه و ناودانی میباشد . استفاده از روش هنگ به تهایی باعث آب بندی کامل نمای می شود . در روش فیکس به دلیل عدم استفاده از ریل و ناودانی فضاهای بین ورق های کامپوزیت را با استفاده از درزگیر لاستیکی و فوم و چسب پلی یورتان پر می کنند که باز هم در این حالت استفاده از فوم و چسب منطقی تر می باشد و باعث افزایش طول عمر آببندی نما می گردد .