انواع عایق های حرارتی پوسته خارجی ساختمان از نظر عملکرد : با توجه به کمبود انرژی و اثرات مخرب آن بر محیط زیست ، پیدا کردن راه هایی برا طراحی معماری ساختمان با کمترین مصرف انرژی از اهمیت زیادی برخوردار است .برای جلوگیری از اتلاف انرژی بایستی از عایق و لایه های بخاربند در پوسته ساختمان استفاده نمود. البته نحوه استفاده از عایق و بخاربند در پوسته ساختمان بر اساس شرایط اقلیمی کشور به شرح زیر است:
1- در اقلیم سرد و کوهستانی، جهت گرم عایق در سمت داخل است.
2- در اقلیم معتدل و مرطوب (کرانه های خزر) بهتر است از عایق های معدنی استفاده نشود و در صورت استفاده لایه بخاربند در سمت داخل و یا در هر دو سمت توصیه می شود. عایق پلی استایرن بهترین پیشنهاد است.
3- در اقلیم گرم و خشک (کویری) جهت گرم عایق طرف داخل بوده و بهتر است بخاربند در سمت داخل نصب شود.
4- در اقلیم گرم و مرطوب جهت گرم عایق است خارج است و بهتر است بخاربند در سمت بیرون عایق نصب شود. مثلاً در مشهد بایستی تمامی لایه های بخاربند از سمت داخل نصب شود.
مساله بخاربند بسیار مهم و حیاتی است چون عدم استفاده از بخاربند، کیفیت عایق را از بین خواهد برد. در سقف سوله بایستی از لایه های پلی یورتان با دو لایه ورق در دو طرف استفاده کرد. جهت تقسیم بندی انواع عایق های حرارتی موارد ذیل از نظز عملکرد عایق ها قابل ذکر است :
عایق کاری حرارتی پوسته خارجی, انواع عایق های حرارتیعایق همرفتی حرارت، عایقی است که از انتقال حرارت به روش همرفتی از یک جدار به جدار دیگر جلوگیری میکند. اگر سطوح تبادل کننده حرارت ساختمان، مانند دیوارها، سقف، کف، در و شیشه پنجرهها را به صورت دو جداره بسازیم، از انتقال حررت توسط این جدارهها، به روش هدایت به میزان بسیار زیادی کاسته میشود، چون ملکولهای این دو جدار یا در تماس با یک دیگر نیستند یا این که بسیار کم با هم در تماس هستند. در مورد پنجرهها برای جلوگیری از نفوذ گرما باید از شیشههای دو جداره یا سه جداره استفاده کرد. در شیشههای دو جداره، در بین دو سطح شیشه، لایه هوایی وجود دارد. همچنین در شیشههای سه جداره، در وسط سه سطح، دو لایه هوایی وجود دارد. با وجود این که شیشههای دو لایه و سه لایه مانع خوبی بر سر راه عبور گرما به طریق هدایت هستند، ولی از نظر تشعشع و عبور اشعهٔ آفتاب، مانعی محسوب نمیشوند.
عایقی است که از جذب اشعه حرارتی به وسیله جسم جلوگیری کرده، آن را منعکس میکند. آلومنیوم ۹۵ درصد، اشعه حرارتی را منعکس می کند.
عایق های منعکسکننده از سطوح فلزی و نظایر آن ساخته میشوند و ممکن است بدون پشت بند یا با پشت بند به کار روند. میزان گرمابندی عایق های منعکسکننده بر خلاف سایر عایق ها، به ویژگیهای سطحی عایق، فاصله هوایی و اختلاف درجه حرارت بستگی دارد. در مورد عایق های منعکسکننده، نکته مهم این است که فاصله هوایی حداقل ۲۰ میلیمتر رعایت شود. این عایق ها چنانچه به نحو شایستهای نصب شوند، میتوانند به عنوان لایه بخاربندی (Vapor Barrier) نیز به کار روند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.