انتخاب بهترین روش عایق کاری دیوار های ساخته شده انواع سازه : دیوارهای ساختمان را می توان هم از داخل و هم از خارج عایق کاری کرد. در عایق کاری دیوارها از خارج، دیوارهای ساختمان نیز به همراه ساختمان گرم می شوند، در این حالت اینرسی حرارتی ساختمان افزایش می یابد و در مواقعی که محیط داخلی ساختمان سرد شود، گرمای دیوارها، محیط داخل ساختمان را گرم می کند که این باعث ثبات گرمایی ساختمان می شود. از این روش عایق کاری بیشتر برای ساختمان هایی استفاده می شود که کاربری دائمی دارند مانند ساختمان های مسکونی. در این روش تغییرات دمای داخل تاثیر کمی از تغییرات دمای خارج ساختمان می پذیرد و آسایش حرارتی ساختمان افزایش می یابد .
انتخاب بهترین روش عایق کاری دیوار های ساخته شده انواع سازه
نمای دیوارهای ساختمان احداث شده، برای عایق کاری باید دوباره بازسازی شوند. این روش عایق کاری به دو صورت انجام می شود. عایق کاری دیوارها از داخل ساختمان و عایق کاری از خارج ساختمان. معمولا عایق کاری از سمتی انجام می شود که نمای ساختمان (داخلی یا خارجی) در آن قسمت نیاز به بازسازی داشته باشد. در این روش عایق کاری می توان از دو روش عایق کاری با سازه و عایق کاری بدون سازه استفاده کرد. اما امکان استفاده از روش سوم وجود ندارد. جهت اطلاع از فروش و اجرای انواع محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق کاری دیوارهای ساخته شده, انواع عایق جهت آب بندی دیوار– عایق کاری دیوار از نمای خارجی.
– عایق کاری دیوار از نمای داخلی.
در روش عایق کاری دیوارها از داخل ساختمان، گرمایش ساختمان باعث گرم شدن دیوارها نمی شود و این باعث می شود که اینرسی ساختمان به سرعت کاهش یابد، از اینرو سرعت تغییرات دما در ساختمان بالا است . از این نوع روش عایق کاری دیوارها بیشتر در ساختمان های اداری استفاده می شود که نیاز است دمای داخل ساختمان به سرعت به دمای مطلوب برسد. بهتر است در این ساختمان ها از وسایل کنترل دمای داخل استفاده شود تا دما در طول مدت مورد نظر یکنواخت باقی بماند و آسایش حرارتی افراد تامین شود . مورد دیگری که بر انتخاب روش عایق کاری دیوارهای ساختمان تاثیر می گذارد، هزینه عایق کاری است. در هنگام عایق کاری دیوارهای ساخته شده، با توجه به اینکه هزینه نمای خارجی ساختمان بسیار بالاتر از هزینه نمای داخلی است، عایق کاری از داخل هزینه کمتری دارد و از نظر اقتصادی به صرفه تر است .