درزگیری اتصالات در بتن و نحوه آب بندی آنها توسط ماستیک ها : درزهای انبساطی از شکاف خوردگی، شکستگی و پیچیدگی (شامل جابه جایی، پیچش و مسائل دیگر) در مجاورت سازه های بتنی که ممکن است این اتفاق بیفتد، جلوگیری می کند. شکاف خوردگی و پیچیدگی می تواند ناشی از انتقال نیروهای فشاری باشد که با انبساط، بارهای اعمال شده، یا اختلاف جابه جایی های ناشی از بلند شدگی ها در ترکیب و شکل سازه یا نشست ها باشد(ACI 504R) درزهای انبساطی با ایجاد فضاهایی برروی کل مقطع در بین واحدهای سازه ای کنار هم ساخته می شوند.
عمده ترین استفاده فوم بتن سبک در کاربردهای سازه ای و غیر سازه ای : عمده ترین اصلی ترین کاربردهای بتن سبک شامل بلوکهای سبک سقفی و دیواری و همچنین بتن کفسازی و شیب بندی است. بتن بعنوان یکی از اصلی ترین مصالح ساختمانی در گستره ای وسیع در انواع کاربردهای سازه ای و غیر سازه ای در ساختمان استفاده می شود. بتن سبک به عنوان مصالحی که چگالی فوم بتن بطور قابل ملاحظه ای از بتن معمولی پایین تر است می تواند نقش موثری در کاهش وزن ساختمانها، به خصوص در قسمت غیره سازه ای داشته باشد. عمده ترین و اصلی ترین کاربردهای بتن سبک که امروزه در ایران، شاهد آن هستیم شامل بلوک های سبک سقفی و دیواری و همچنین بتن کف سازی و شیب بندی است.از مهمترین و گسترده ترین موارد کاربرد فوم بتن, کف سازی طبقات ساختمانی ست.
انواع کاربرد فوم های سخت پلی یورتان در صنعت ساختمان : فوم سخت در صنایع مختلف کاربرد های متفاوتی دارد،برای مثال در صنعت ساختمان در داخل دیواره فلز و پلاستیک یخچال ها و فریزرها و در پشت کاغذ،فلزات و مواد دیگر در پانل های عایق دارد. فوم پلی یورتان پاششی به عنوان عایق حرارتی در ساختمان کاربرد ویژه ای دارد. همچنین این فوم کاربرد های بسیاری در صنعت خودرو سازی دارد که در آن برای ساخت داشبورد و ضربه گیر های خودرو ها و … استفاده می شود و نیز از فوم سخت در ساخت ساندویچ پنل ها و شناورها، کشتی ها و بسته بندی استفاده می شود. در ضمن از فوم سخت با دانسیته بالا در صنایع مبلمان برای تولید قطعات دکوراتیو و فوم چوب پلی یورتان، همچنین عمران و معدن استفاده می شود.
اجرای چسب ماستیک آب بندی درز و ترک در سطوح مختلف منازل : ماستیک نوعی ماده با الاستیسیته بسیار بالا می باشد که جهت درزگیری، عایق کردن و آب بندی انواع درزه به کار می رود. از ماستیک می توان جهت آب بندی انواع تونل ها کانال ها و لوله های بتنی انتقال آب، استخرها و مخازن آب، درزه های اطراف پنجره ها، پیاده روها، پارکینگ ها، باند فرودگاه، آکواریوم و انواع مختلف درزه دیگر که در انواع سطوح بتنی، سنگی، آجری، فلزی و سایر مصالح ساختمانی ایجاد می شود، به کار برد. این ماستیک کاملا مایع و روان بوده و هم به صورت پاششی و هم به صورت فرچه زنی و غلطک زنی یا ریختن داخل درز ها قابل استفاده است.
موارد کاربرد ساندویچ پانل های عایق حرارتی ضد حریق در سازه ها : ساندویچ پانل های عایق حرارتی از سه لایه تشکیل شده اند، دو لایه بیرونی آن از ورقه های از جنس فولاد و یا آلومینیوم است و لایه میانی آن یک عایق حرارتی می باشد (مانند عایق تخته ای پشم سنگ). عایق پشم سنگ یک عایق حرارتی کاملا نسوز است. استفاده از این نوع عایق در ساندویچ پانل ها باعث می شود که فقط در دماهای بالای ۱۳۰۰ درجه سانتیگراد ورق های محافظ آن تغییر شکل دهند.
کاربرد فوم عایق صدا جهت آکوستیک نمودن دیوار ساختمان ها : فوم آکوستیک عایق صدا هرمی یکی از انواع ابر و عایق آکوستیک می باشد. آلودگی صوتی در کنار آلودگی هوا از بزرگترین مشکلات زندگی ماشینی هستند. صداهای بلند و گذرا یا صداهای کم اما مداوم میتوانند تأثیرات مخربی روی سلامت جسم و روح انسان داشته باشند. اغلب اوقات منبع صدا را نمیتوان حذف کرد، اما میتوان توسط عایق صوتی صداها را کم و کنترل کرد. فوم صداگیر یا فوم آکوستیک نوعی عایق جاذب صدا است که از ورود صداهای مزاحم به محیط جلوگیری میکند و موجب آرامش روانی، هنگام کار و استراحت میشود. مورد استفاده اصلی فوم آکوستیک در تجهیز استودیو موسیقی و اتاق های ضبط صداست. این فوم را میتوان بهعنوان عایق صدای کف، عایق فوم صوتی دیوار و عایق سقف در محیطهای اداری، مسکونی و بیمارستانی استفاده کرد. فوم جاذب صدا با سلولهای هوایی که دارد، امواج صوتی را ضعیف میکند و در محدودهای قرار میدهد که برای گوش انسان آزاردهنده نباشد.
بهترین ماستیک ها جهت پر کردن درز و ترک های سطوح سازه ها : ماستیک درزبندی محصولی تک جزیی بوده و با توجه به پلیمرهایی که در ساخت آن بکار رفته مناسب جهت پرکردن درزهای اتصالات می باشد که نقش موثری را در تامین حفاظت، دوام، زیبایی و بویژه آب بندی ساختمانهای مسکونی، صنعتی و عمومی ایفا می کند. شاید به جرات بتوان این ادعا را داشت که چسبها و ماستیکهای درزگیر تا حد زیادی صنعت ساخت و ساز امروزی را تحت تأثیر قرار دادهاند. ماستیک متریالی است که با آن کار درزگیری و آب بندی کردن مصالحی از قبیل سنگ، آجر و کاشی را انجام می دهند. ماستیک ها دارای انواع مختلفی از قبیل قیری، سیلیکون، پلی یورتان، پلی سولفید، اکرولیکی و ... می باشند. این محصول چسبندگی بسیار بالایی به انواع متریال های ساختمانی مثل سنگ، فلز های مختلف، بتن و متریال های دیگر را دارد.
نمایندگی فروش انواع چسب های ماستیک درزبندی در گلشهر : ماستیک یکی از مواد و محصولات آب بندی می باشد. ماستیک ها انواع مختلفی دارند. از جمله انواع ماستیک ها موضوع آب بندی می توان به ماستیک های قیر گرم اجرا ، ماستیک قیری سرد اجرا ، ماستیک پلی یورتان و اپوکسی ، ماستیک سیلیکون، ماستیک اکرولیکی ، ماستیک پلی سولفید و ... می باشد. ماستیک ها بسته به نوع خود دارای کاربردها مختلفی می باشند. برخی از ماستیک ها ویژه آب بندی کانال های آب و فاضلاب می باشند. برخی دیگر از ماستیک ها ویژه آب بندی مخازن آب و فاضلاب می باشند یا کف سازی ها و برخی دیگر ویژه آب بندی کانال های آبیاری می باشند. برخی دیگری از ماستیک دارای خواصی مانند مقاومت در برابر مواد نفتی و بعضی دیگر برای ترمیم ترک های آسفالت کاربرد دارند . نوعی دیگری از ماستیک جهت آب بندی دور پنجره ها و یا مصارف سبک به کار برده می شود.
انتخاب بهترین نوع عایق حرارتی با توجه به کاربرد آنها : انتخاب نوع عایق حرارتی به دمای محیط، ایمنی، شرایط محیطی و قیمت آن بستگی دارد. ضخامت عایق حرارتی باید به گونه ای انتخاب شود که از نظر اقتصادی به صرفه باشد، یعنی این که با حداقل ضخامت عایق از هدر رفتن انرژی جلوگیری شود. مصالح عمده عایق حرارتی عبارتند از: بتن سبک (بتن گازی و بتن کفی و ...)، دانه های سبک، کاغذ و آلمینیوم، پنبه کوهی، چوب پنبه پرس شده، تخته های فیبری، الیاف معدنی، پشم سنگ، پشم شیشه، شیشه اسفنجی، پوکه معدنی، پرلیت، تخته های گچی سبک با روکش آلمینیومی و ساده، مواد پلاستیکی، ساقه های تو خالی و پشم چوب. همچنین در هنگام انتخاب و سفارش عایق حرارتی مورد نیاز می توانید با کارشناسان فروش شرکت گوهر ابنیه پایتخت به عنوان مرکز مشاوره و فروش انواع دستگاه های سرمایش و گرمایش مشورت نمائید.
کاربرد فایبر گلاس متداولترین عایق حرارتی دیواری در عصر حاضر : فایبرگلاس متداولترین عایق مورد استفاده در عصر حاضر است. به دلیل نحوه ساخت، با بافتن رشتههای ظریف شیشه به یک ماده عایق، فایبرگلاس قادر است انتقال حرارت را به حداقل برساند. نقطه ضعف اصلی فایبرگلاس خطر استشمام و دست زدن به آن است. از آنجا که فایبرگلاس از پودر شیشه و خُرده ریزهای شیشه ساخته شده است، در صورت عدم استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب (مانند ماسک و دستکش)، مواد میتوانند به چشم، ریه و حتی پوست آسیب برسانند. با این وجود، هنگام استفاده از تجهیزات ایمنی، نصب فایبرگلاس میتواند بدون هیچ گونه حادثهای انجام شود. فایبرگلاس یک ماده عایق ضد اشتعال فوق العاده است که مقادیر R آن از R-2.9 تا R-3.8 در هر اینچ متغیر است. اگر به دنبال یک عایق ارزان قیمت هستید، قطعاً فایبرگلاس انتخابی عالی است. فقط هنگام دست زدن به این عایق حتماً از محافظ چشم، ماسک و دستکش استفاده کنید. همچنین، عایق فایبرگلاس در لولههای آب، سقفها و دیوارها کاربرد دارد.
مقاوم سازی سازه های فولادی در برابر حریق و پوشش های ضد حریق سازه فولادی به عنوان یکی از ارکان ایمنی ساختمانها در برابر آتش از چند منظر قابل بررسی است، به عبارتی، در صورت وقوع آتش سوزی در یک ساختمان، امکان خروج ساکنین در درجه اول حایز اهمیت است و پس از میبایستی امکان امدادرسانی توسط نیروهای آتش نشانی و اکیپ امداد و نجات فراهم شود و در نهایت، پایداری ساختمان به عنوان سرمایه ملی می بایستی حفظ شود.
روش های رفع و ترمیم ترک های آسفالتی با انواع ماستیک : نوع صحیح تعمیر و نگهداری جهت رویه های تخریب شده، اغلب بستگی به دانسیته و وضعیت کلی ترکها دارد. اگر ترک ها مکرر بوده ولی دارای درجه بالایی از خرابی حاشیه نباشند، می توان آنها را با استفاده از آسفالت حفاظتی، به بهترین شکل، ترمیم نمود. اگر آنها دارای فرکانس کم تا متوسطی بوده اما نوعاً تا نقطه ای از خرابی زیاد حاشیه، پیشرفت کرده باشند، آنگاه ممکن است نیاز به استراتژی های ترک یا لکه گیری باشد. اگر ترکها دارای دانسیته ای متوسط بوده و کمی یا اندکی خرابی داشته باشند، می توان از طریق آب بندی یا پر نمودن، آنها را بطور موثری ترمیم نمود. همچنین ممکن است ترکها شامل معایب و خرابی های دیگری نظیر گسلش باشند و ممکن است تحت بار ترافیکی ، به شکل عمودی حرکت کنند که باید لکه گیری شوند.
مقایسه ایزوگام بدون فویل با ایزوگام ساده در کاربرد و نوع : این نوع ایزوگام همانند ایزوگام ساده تولید می گردد با این تفاوت که در ایزوگام فویل دار یک لایه روکش آلومینیوم نازک جایگزین فیلم ژلی اتیلنی گردیده است که سطح عایق را به رنگ نقره ای مبدل می سازد. روکش فویل می توانند در عایق نمودن دیواره های خارجی و بام ها مورد استفاده واقع گردد. از ویژگی های این عایق می توان بازتاب UV خورشید را برشمرد. این عایق در کلیه ی سطوح قابل استفاده می باشد. وجود لایه ی فویل آن را برای مصارفی که در مجاورت فرسایش محیطی از قبیل نور خورشید قرار دارد مناسب نموده است.
کاربرد نوار و رنگ پرایمر چسبی عایق بندی لوله ها و مخازن : نوار پرایمر جزو دسته ای از انواع عایق ها می باشد که 95 درصد متریال آن را پی وی سی و 5 درصد آن را کلسیم تشکیل می دهد. این نوار ها جهت عایق بندی، تعمیر و خطوط لوله ی انتقال و تاسیسات استفاده می شود. این نوار ها در انواع کلاس های مختلف با برند ها و استاندارد های گوناگون تولید می شود. این نوار ها به صورت خود چسب امکان عایق کاری را بر روی لوله ها ایجاد می کنند. لوله های فلزی را به روش های مختلف سرد و گرم در کارخانجات عایق کاری و آب کاری نموده و نوار پرایمر محافظی برای این گونه عایق ها می باشد. لوله های فلزی که برای خطوط انتقال آب و گاز استفاده می شود در معرض صدمات و آسیب های مکانیکی و شیمیایی مختلف از قبیل خوردگی های اسیدی، بازی، اکسایش، پوسیدگی، قرار گرفته و بهترین راه حل برای پیش گیری از آسیب لوله ها استفاده از نوار پرایمر می باشد.
انواع چسب های ماستیک پلی یورتان تک جزئی و دو جزئی در کرج : ماستیک پلی یورتان در واقع یک درزگیر الاستومری تک جزئی است که در رطوبت هوا و در دمای معمول (دمای اتاق) خشک می شود. از ماستیک پلی یورتانی برای درزگیری و چسبانن میتوان استفاده کرد. پس میتوان گفت که ماستیک های پلی یورتان به عنوان چسب درزگیر مورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین دلیل یا ویژگی که سبب می شود ماستیک پلی یورتان کاربرد زیادی داشته باشد، خاصیت الاستیسیته مناسب و در عین حال قدرت چسبندگی ماستیک پلی یورتان بر روی سطوح متفاوت می باشد. ماستیک پلی یورتان مقاومت خوبی در برابر ضربه و ارتعاشات و لرزش دارد. ضمنا مقاومت مکانیکی این چسب در مقایسه با سیلیکون بسیار بیشتر است.
کارایی ماستیک های درزبندی در عایق بندی لوله های گرمایشی : از دیگر چسب های موجود در بازار که فروش بسیار مناسبی نیز دارد و در اکثر فعالیت های ساختمانی از آن استفاده می شود، چسب ماستیک درزگیر است. این چسب انعطاف پذیری و قابلیت متصل کردن دو سطح به یکدیگر را دارد و به بهترین نحو ممکن آن ها را در کنار یکدیگر قرار می دهد. از این محصول می توان برای به هم متصل کردن تکه های انواع شیشه ها و به عنوان یک درزگیر برای انواع پنجره ها، سرویس های بهداشتی و .... استفاده نمود. یکی از ویژگیهای مثبت چسب ماستیک درزگیر این است که در عین حفظ فرم سفت و سخت آن در لایه زیرین، فرم بیرونی بسیار صافی دارد.
نمایندگی انواع چسب ماستیک های آب بندی در کرج و تهران : می توان گفت کاربرد اصلی انواع مختلف ماستیک، آب بندی درزه ها می باشد. ماستیک دارای انواع مختلفی می باشد که از جمله می توان ماستیک اکریلیک، پلی پورتان، اپوکسی، قیری و سیلیکون را نام برد که هر کدام برای مصارف مختلفی به کار می روند. از ویژگی ها ماستیک می توان به قابلیت کاربرد آن برای انواع سطوح مختلف مانند بتن، فلز، شیشه، سنگ، کاشی، سرامیک و تمام سطوح با جنس های دیگر اشاره کرد. ماستیک محصولی است که از آن برای آب بندی استفاده میشود.هم چنین ماستیک بر روی سطوحی ازهمه جنس نیز قابل استفاده است. بر روی سطوحی از جمله چوب، آلومینیوم، شیشه و سنگ مرمر نیز میتوان از ماستیک استفاده کرد.
کاربرد عایق نانو پلیمر در سطوح خارجی لوله های آب و گاز : عایق های نانو پلیمری یکی از جدیدترین انواع لوله ها می باشند که در ساخت آنها از فناوری نانو استفاده شده است. این لوله ها در پیشگیری از هدررفت انرژی بسیار موثر بوده و مزایای زیادی دارند. از مهمترین مزایای این لوله ها می توان به نصب آسان، انعطاف پذیری بالا در گستره دمایی متغیر، عدم پوسته پوسته شدن و ترک خوردن، غیر سمی بودن، مقرون به صرفه بودن، فاقد بود و غیر آتش زا بودن اشاره کرد. عایق های رطوبتی نانو پلیمر ترکیبی بر پایه آب می باشد که نوعی عایق رطوبتی است و در کلیه سطوح استفاده می گردد و با چسبندگی بالایی می باشد که از ایجاد شدن و باز شدن ترک ها نیز جلوگیری می گردد.
کاربرد عایق رطوبتی با پایه قیر اکسیده در ساختمان سازی : عایق های رطوبتی قیر اکسیده از قیر دمیده تولید می شوند و دارای خواص و کیفیت محدودتری نسبت به عایق های رطوبتی پلیمری مانند ورزفلکس هستند و بنابراین قیمت این نوع عایق رطوبتی پایین تر می باشد. ایزوگام بر پایه قیر عایقی رطوبتی پیش ساخته بر پایه قیر 70/60 که یک نوع قیر درجه یک است تولید میگردد. که در طبقه بندی انواع قیر بهترین نوع شناخته شده است. قیر خالص از محصولات پالایش نفت خام استخراج شده از دکلهای نفتی است. با حرارت دادن قیر خالص در پالایشگاه های تولید قیر، بنزین، حلال های نفتی، نفت چراغ، نفت گاز، و سایر روغن های سبک آن در برج های تقطیر پالایشگاه جدا کرده و در گرما حدود 380 درجه ( در فشار عادی ) قیر باقی مانده از آن به صورت جامد و نیمه جامد خواهد بود.
کاربرد انواع واترپروف پودری بتن برای عایق کاری سازه ها : واترپروف پودری بتن محصولی است کارآمد بر پایه اسیدهای چرب که حاوی مواد پر کننده خلل و فرج بتن و مواد دافع آب می باشد. واتر پروف پودری طی واکنش با ترکیبات حاصل از هیدراسیون سیما در داخل منافذ و حفره ها جاری شده و نقش دافع آب و رطوبت را به عهده می گیرد. وجود مقاطع متخلخل وریز فضاها مابین مصالح سنگی، کسری فیلر سنگدانه ها و سایر اجزای سازنده بتن موجب بالا رفتن مقدار نفوذپذیری و افت کیفی آن می گردد. حال اگر بتنی با این مشخصات در شرایط بهره برداری مستغرق یا در محیط های مخرب از لحاظ تهاجم یون های مضر قرار میگیرد، کاهش دوام بتن و بروز خرابی های ناشی از اندرکنش های شیمیایی بتن شدت خواهد یافت. راهکار اساسی برای حل این مشکل استفاده از واتر پروف پودری بتن بهترین راه برای ساخت بتن و ملات نفوذ ناپذیری خواهد بود.