انتخاب بهترین نوع عایق حرارتی با توجه به کاربرد آنها : انتخاب نوع عایق حرارتی به دمای محیط، ایمنی، شرایط محیطی و قیمت آن بستگی دارد. ضخامت عایق حرارتی باید به گونه ای انتخاب شود که از نظر اقتصادی به صرفه باشد، یعنی این که با حداقل ضخامت عایق از هدر رفتن انرژی جلوگیری شود. مصالح عمده عایق حرارتی عبارتند از: بتن سبک (بتن گازی و بتن کفی و ...)، دانه های سبک، کاغذ و آلمینیوم، پنبه کوهی، چوب پنبه پرس شده، تخته های فیبری، الیاف معدنی، پشم سنگ، پشم شیشه، شیشه اسفنجی، پوکه معدنی، پرلیت، تخته های گچی سبک با روکش آلمینیومی و ساده، مواد پلاستیکی، ساقه های تو خالی و پشم چوب. همچنین در هنگام انتخاب و سفارش عایق حرارتی مورد نیاز می توانید با کارشناسان فروش شرکت گوهر ابنیه پایتخت به عنوان مرکز مشاوره و فروش انواع دستگاه های سرمایش و گرمایش مشورت نمائید.
انتخاب بهترین نوع عایق حرارتی با توجه به کاربرد آنها
جنس عایق و روکش آن باید با آنچه در مقررات ملی ساختمان ایران برای حفظ آن منطقه از ساختمان در برابر آتش مقرر شده هم مطابق باشد. استفاده از مواد و مصالح سوختی به عنوان عایق، روکش عایق و دیگر مواد کمکی مجاز نیست. برای لوله هایی که در معرض یخ زدن هستند، باید ضخامت عایق با کارشناسی دقیق انتخاب گردیده یا اینکه از روش های دیگری جز عایق کاری استفاده گردد. ضخامت عایق بر مبنای محاسبات مهندسی تعیین می گردد و توجه داشته باشید که همیشه ضخامت بیشتر عایق سبب کم شدن اتلاف حرارتی نمی گردد. به طور کلی، چهار نوع عایق وجود دارد: رول و تکه ای، پرکننده سبک، فوم سخت یا همان جامد و فوم هایی که در محل مورد استفاده خشک و به شکل جامد در می آیند. رول ها و تکه ها یا قالب های به هم فشرده انعطاف پذیر هستند مانند پشم شیشه و فایبرگلاس. پرکننده های سبک، الیافی هستند که بین تیرک های عمودی تزریق می شوند. فوم های سخت کارآمدترین نوع عایق هستند اما قیمت آن ها نسبت به فایبرگلاس بیشتر است، در حالی که فوم های خشک شده در محل مورد استفاده مانند عایق حرارتی پلی یورتان برای عایق بندی درب، پنجره و سایر قسمت های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق حرارتی نازک, انواع عایق های حرارتیمصالح یا سیستم مرکبی که انتقال گرما را از محیطی به محیطی دیگر به طور مؤثر کاهش دهد. در مواردی عایق حرارتی میتواند علاوه بر کاهش انتقال حرارت، تواناییهای دیگری نیز مانند باربری، صدابندی و … داشته باشد. از عایق های حرارتی هم در صنعت و در ساختمان سازی استفاده می شود، در صنعت از عایق حرارتی برای عایق کاری تجهیزات و لوله ها، کانال ها و مخازن استفاده می شود و در ساختمان سازی از عایق های حرارتی به منظور جلوگیری از ورود هوای گرم در تابستان و هوای سرد در زمستان، استفاده می شود. عایق های حرارتی از مواد مختلف و در اشکال مختلف تولید می شوند.