عرضه انواع عایق آب بند کننده بتن واترپروف پودری در کرج : پودر نفوذگر سطحی آب بند کننده بتن (واترپروف بتن) ماده ای از جنس پایه های سیمانی و کاملا اقتصادی است و این ماده نفوذگر سطحی آب بند کننده بتن (واترپروف بتن) جهت پوشش ضد آب کننده بتن در برابر فشار هیدرواستاتیک منفی و مثبت آب و برای آب بندی بتن (بتنی که قبلا کار شده است)، مورد استفاده قرار می گیرد. از واترپروف پودری برای آب بندی مخازن، سدها، تونل ها و استخر استفاده می شود. واترپروف بتن در فونداسیون اسکله های دریایی نیز به کار می رود. واتر پروف از نفوذ آب، محلول های شیمیایی و عوامل مخرب به داخل بتن جلوگیری می کند و به همین دلیل در سازه های نزدیک دریا از آن استفاده می شود.
عرضه و اجرای عایق های سقفی شیروانی در سراسر کشور : ساختمان هایی که درمناطق مرطوب و پر بارش ساخته می شوند دارای سقف های شیروانی هستند که عایقنانو شیروانی روی آنها کشیده می شود تا رطوبت نتواند به داخل ساخت نفوذ
کند. این ماده با قدرت پوشانندگی بالایی که دارد به عنوان بهترین عایق به
حساب می آید که روی سطوح فلزی هم کاربرد دارد. خرید این عایق که به عنوان
بهترین ها به شمار می رود به صورت عمده و جزیی بر اساس نیاز مشتری انجام میشود. عایق رطوبتی نانو نوعی ماده با ساختار منحصر به فرد است که از ترکیب
امولسیونی و رزین ها تشکیل شده است. به همین دلیل قدرت چسبندگی بالا روی
سطوح فلزی و سیمانی و … دارد و می تواند نور خورشید را به خوبی منعکس کند ودر مقابل حرارت و رطوبت و نفوذ آب و همچنین مواد شیمیایی و اسیدی از
مقاومت خوبی برخوردار است.
محافظت از سطوح بتنی و فلزی پوشش محافظتیمایع امولسیونی : عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی ، مایعی ویسکوز بصورت امولسیون است که بصورت خالص و یا ترکیب با آب روی سطح اجرا می شود . وظیفه اصلی عایق امولسیونی جلوگیری از نفوذ املاح و یون های مخرب شیمیایی داخل خاک به بتن می باشد . در اصل بهترین عایق برای مقاطع بتنی مانند فونداسیون که بخشی از آنها در خاک مدفون خواهند شد ، استفاده از عایق امولسیونی می باشد . عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی چسبندگی ایده آلی بهسطوح دارد و پس از خشک شدن نیز دارای الاستیسیته زیاد می باشد . محافظت ازسطوح بتنی و فلزی در برابر یون های مخرب موجود در خاک برای فونداسیون ها ،دیوارهای حائل ، زیر زمین ها ، تونل ها و ... باید انجام شود که به راحتی توسط عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی قابل اجرا می باشد.
اجرای عایق های الاستومری پشت چسبدار رولی در ساختمان ها : یکی از مدل های عایق های الاستومری، عایق پشت چسب دار می باشد که جزو زیر مجموعه عایق رولی محسوب می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق الاستومری پشت چسبدار بیشتر آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید. عایق های پشت چسبدار به صورت ورقه های بزرگی طراحی و ساخته می شوند. این عایق ها در و صورت ساده و الیاف دار می باشد. یعنی به دو شکل تولید می شوند. عایق پشت چسبدار مدل الیاف دار، به خاطر وجود نخ در چسب پشت آن، اتصال با سطح زیرین، بسیار محکمتر و قوی تر می باشد. این نوع از عایق های الاستومری به سرعت رشد کرد و امروزه جای ابزار های قدیمی که به عنوان عایق از آنها استفاده می شد را گرفت.
فروش پوشش های عایق رطوبت سقف سازه های ساحلی : سقف، از مهم ترین و اصلیترین اجزای ساختمان است که یکی از وظایف آن پوشش در برابر عوامل طبیعی مانند نور آفتاب، باران، برف و … است. همچنین نقش سازه ای سقف، یکپارچگی سازه و هماهنگی بین تیر و ستون است. یک سقف خوب می بایست مقاوم در برابر آتش سوزی، زلزله، سرما و گرما، انواع بارها و عایق رطوبت نیز باشد. بتنی کهلایهای به ضخامت ۵ الی ۱۰ سانتیمتر روی سقف ایجاد میشود و نیز باید بینبلوکها را پر کند. این بتن باید به خوبی ویبره شده و سطح سقف توسط ماله کاملا صاف و پرداخت شود.
مزایای عملیات اجرا و نصب بازیافت سرد آسفالت در جاده ها : عملکرد بازیافت برای جاده های آسفالت اهمیت زیادی دارد، از مهمترین ویژگیها و خصوصیات بازیافت آسفالت سرد که برای تعمیر و درست کردن انواع آسیبها و خرابیهایی که بر روی سطح و سازهها با استفاده از مصالح سنگی و قیری روسازی شده است که با استفاده از صرفه جوییهایی که در مصرف انرژی میشود باعث ماندگاری منابع طبیعی میگردد. همچنین موجب تقویت و اصلاح کند و در نتیجه نیز منجر به کاهش هزینههای کلی بهسازی نیز میگردد.
درزگیری اتصالات در بتن و نحوه آب بندی آنها توسط ماستیک ها : درزهای انبساطی از شکاف خوردگی، شکستگی و پیچیدگی (شامل جابه جایی، پیچش و مسائل دیگر) در مجاورت سازه های بتنی که ممکن است این اتفاق بیفتد، جلوگیری می کند. شکاف خوردگی و پیچیدگی می تواند ناشی از انتقال نیروهای فشاری باشد که با انبساط، بارهای اعمال شده، یا اختلاف جابه جایی های ناشی از بلند شدگی ها در ترکیب و شکل سازه یا نشست ها باشد(ACI 504R) درزهای انبساطی با ایجاد فضاهایی برروی کل مقطع در بین واحدهای سازه ای کنار هم ساخته می شوند.
عمده ترین استفاده فوم بتن سبک در کاربردهای سازه ای و غیر سازه ای : عمده ترین اصلی ترین کاربردهای بتن سبک شامل بلوکهای سبک سقفی و دیواری و همچنین بتن کفسازی و شیب بندی است. بتن بعنوان یکی از اصلی ترین مصالح ساختمانی در گستره ای وسیع در انواع کاربردهای سازه ای و غیر سازه ای در ساختمان استفاده می شود. بتن سبک به عنوان مصالحی که چگالی فوم بتن بطور قابل ملاحظه ای از بتن معمولی پایین تر است می تواند نقش موثری در کاهش وزن ساختمانها، به خصوص در قسمت غیره سازه ای داشته باشد. عمده ترین و اصلی ترین کاربردهای بتن سبک که امروزه در ایران، شاهد آن هستیم شامل بلوک های سبک سقفی و دیواری و همچنین بتن کف سازی و شیب بندی است.از مهمترین و گسترده ترین موارد کاربرد فوم بتن, کف سازی طبقات ساختمانی ست.
نمایندگی عایق رطوبتی پیش ساخته ژئوممبران در سازه های بتنی : یکی از مشکلات اساسی که در اکثر سازه ها به چشم می خورد مشکل نم و رطوبت می باشد که در بعضی مواقع خسارات جبران ناپذیری را به ساز ها و ساختمان وارد می نماید و یکی از راهکارهای مقابله با آن عایق کاری رطوبتی می باشد. در ایران با توجه به اقلیم و آب و هوا و نیز وجود منابع عظیم نفتی متداول ترین عایق رطوبتی قیر و گونی می باشد که با پیشرفت تکنولوژی این روش جای خود را به عایقهای پیش ساخته (ایزوگام) داده است . اما با پیشرفت علوم و نیز گرانی مواد نفتی و قیر در بعضی مواقع عایقهای پیش ساخته نیز مقرون به صرفه نبوده و مهندسان را به آن داشت تا از مواد شیمیایی جهت عایق بندی سازه استفاده کنند که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر کیفیت و کارایی بتواند با سایر عایقها رقابت کند.
اجرای چسب ماستیک آب بندی درز و ترک در سطوح مختلف منازل : ماستیک نوعی ماده با الاستیسیته بسیار بالا می باشد که جهت درزگیری، عایق کردن و آب بندی انواع درزه به کار می رود. از ماستیک می توان جهت آب بندی انواع تونل ها کانال ها و لوله های بتنی انتقال آب، استخرها و مخازن آب، درزه های اطراف پنجره ها، پیاده روها، پارکینگ ها، باند فرودگاه، آکواریوم و انواع مختلف درزه دیگر که در انواع سطوح بتنی، سنگی، آجری، فلزی و سایر مصالح ساختمانی ایجاد می شود، به کار برد. این ماستیک کاملا مایع و روان بوده و هم به صورت پاششی و هم به صورت فرچه زنی و غلطک زنی یا ریختن داخل درز ها قابل استفاده است.
درزگیرها و پوشش های لایه ای محافظ بر سطح بتن و سطوح بتنی : درزگیرها و پوشش ها، لایهای محافظ بر سطح بتن ایجاد و از نفوذ مواد مضر مانند CO2 جلوگیری می کنند. معمولاً مواد درزگیر به داخل منافذ بتن تا عمق کم نفوذ میکنند. درزگیرها و پوشش ها در دو یا چند لایه اعمال میشوند و ضخامت آنها بین 100 تا 300 میکرومتر است. عملکرد پوششها به اجزای تشکیل دهنده آنها بستگی دارد. مهمترین جزء این مواد، چسب، است. چسبها مواد پلیمری میباشند و در واقع انواع پوششها و درزگیرها بر اساس نوع چسب تقسیم بندی میشوند. چسبهایی که برای بتن مورد استفاده قرار میگیرند، شامل اپکسیها، پلی استرها، اکریلیکها، پلییوریتان ها، بوتادینها، قیرها و روغن بزرک است. اپکسیها به صورت محلول در حلالهای آلی یا آبی به کار می روند. مقاومت آنها در مقابل نفوذ عناصر مخرب مناسب ودارای مقاومت سایشی خوبی هستند و چسبندگی آنها به سطح بتن در حد مطلوب می باشد. برای تطابق دادن ضریب انبساط حرارتی اپوکسی با بتن معمولاً از پر کنندهها، مانند الیاف استفاده میشود. مقاومت اپکسیها در مقابل نور ماورای بنفش کم است.
کارایی پودرهای ضد خوردگی فلز در انواع سازه های فلزی : خوردگی را تخریب و فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش با محیطی که در آن قرار دارد تعریف میکنند که شامل واکنش فیزیکی شیمیایی متقابل بین فلز و محیط اطراف آن می باشد و معمولا دارای طبیعت الکتروشیمیایی بوده و نتیجه آن تغییر در خواص فلز می باشد . کنترل خوردگی به کمک مواد شیمیایی ضد خوردگی یکی از موثرترین روش ها برای حفظ کیفیت دستگاه ها، ابزارها و خطوط لوله طی فرآیندهایی مثل اسیدشویی است.
موارد کاربرد ساندویچ پانل های عایق حرارتی ضد حریق در سازه ها : ساندویچ پانل های عایق حرارتی از سه لایه تشکیل شده اند، دو لایه بیرونی آن از ورقه های از جنس فولاد و یا آلومینیوم است و لایه میانی آن یک عایق حرارتی می باشد (مانند عایق تخته ای پشم سنگ). عایق پشم سنگ یک عایق حرارتی کاملا نسوز است. استفاده از این نوع عایق در ساندویچ پانل ها باعث می شود که فقط در دماهای بالای ۱۳۰۰ درجه سانتیگراد ورق های محافظ آن تغییر شکل دهند.
انواع روش های عایق کاری مخازن و منابع فلزی و بتنی : یکی از دلایل اصلی کاهش دما و در نتیجه یخ زدگی مخازن آب، نشتی های لوله ها و اتصالات متصل به مخزن و یخ زدگی آب اطراف آن است. به همین دلیل نیاز است تا نشتی های لوله ها و اتصالات در بازه های زمانی مناسب چک شده و و در صورت لزوم تعمیر شوند.
ایجاد پوشش تک جزئی بر پایه رزین های اکریلیک خمیری سفید : یک پوشش تک جزئی بر پایه رزین های اکریلیک اصلاح شده می باشد که پس از اجرا برروی مصالح، ایجاد یک لایه انعطاف پذیر و الاستیک، با مقاومت بالا در برابر نور باران می باشد.چسبندگی بسیار بالا به سطح زیرین، و امکان تنفس لایه زیرین از خصوصیات ماده Bam coat می باشد. عمده کاربرد این ماده به عنوان ماده آب بندی بر روی سطوح مختلف می باشد. عایق رطوبتی بام سفید جایگزینی مناسب برای روشهای ستنی ایزوگام و قیر و گونی کردن بام ها می باشد. ترکیب مصالح سیمانی و پلیمری در این ماده موجب می گردد تا علاوه بر ایجاد یک لایه نفوذ ناپذیر بر روی سطح بام، هزینه های ترمیم و نگهداری را در زمان به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
روش هایی برای آب بندی سازه و استخرهای بتنی توسط چسب ها : امروزه روش های مختلفی برای آب بندی سازه های بتنی و بتن وجود دارد که هر یک بسته به شرایط می توانند به کار گرفته و موثر باشند. یکی از این روش ها استفاده از چسب بتن می باشد. برای این منظور از ترکیب ملات های ریزدانه و پرسیمان در ترکیب با چسب به صورت لایه ای پلاستر گونه بر روی سطح دیوار مخزن یا استخر استفاده می شود. در این سیستم با نهایت دقت وجود داشته باشد تا از درزهای سرد و تخلخل اجتناب گردد. میزان مصرف چسب بتن به صورت وزنی ، 5 تا 10 درصد سیمان مصرفی در ملات می باشد. در این چهارچوب پس از اتمام عملیات اجرایی لایه ای از ملات ریزدانه پرسیمان ( عیار حداقل 300 کیلوگرم سیمان ) به ضخامت 1 تا 3 سانتیمتر بر روی سطح اجرا می گردد. در صورتی که بدنه و سازه استخر یا مخرن از بلوک یا آجر باشد برای جلوگیری از ترک های ناشی از نشت آب گیری یا بستر ، بهتر است از الیاف پروپیلن ، یا توری فایرگلاس یا رابیس در لایه اجرایی استفاده شود. اگر از الیاف استفاده شود باید مقدارمصرف به 1.5 تا 2 کیلورم در مترمکعب محدود شود. اگر از توری فایبرگلاس استفاده شود باید از نوع 45 تا 60 گرم استفاده شود.
بهترین ماستیک ها جهت پر کردن درز و ترک های سطوح سازه ها : ماستیک درزبندی محصولی تک جزیی بوده و با توجه به پلیمرهایی که در ساخت آن بکار رفته مناسب جهت پرکردن درزهای اتصالات می باشد که نقش موثری را در تامین حفاظت، دوام، زیبایی و بویژه آب بندی ساختمانهای مسکونی، صنعتی و عمومی ایفا می کند. شاید به جرات بتوان این ادعا را داشت که چسبها و ماستیکهای درزگیر تا حد زیادی صنعت ساخت و ساز امروزی را تحت تأثیر قرار دادهاند. ماستیک متریالی است که با آن کار درزگیری و آب بندی کردن مصالحی از قبیل سنگ، آجر و کاشی را انجام می دهند. ماستیک ها دارای انواع مختلفی از قبیل قیری، سیلیکون، پلی یورتان، پلی سولفید، اکرولیکی و ... می باشند. این محصول چسبندگی بسیار بالایی به انواع متریال های ساختمانی مثل سنگ، فلز های مختلف، بتن و متریال های دیگر را دارد.
پر کاربرد ترین انواع عایق های حرارتی صنعتی در کوره ها : با گذر زمان و رشد ساختمان سازی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی راه حل مناسب استفاده از بهترین عایق حرارتی است. اما سوالی که وجود دارد این است که عایق چیست؟ هر چیزی که مانع عبور جرم و انرژی شود را عایق گویند. مانند عایق در برابر حرارت ، صدا ، رطوبت و حریق که امروزه حائز اهمیت است. عایق یا بهتر بگوییم عایق حرارتی، یک اصطلاح عمومی است که برای محصولاتی استفاده می شود تا مانع هدر رفت گرما و انرژی بین محیط و سیستم شوند. بهتر است بدانید که عایق های حرارتی، بهترین و مهمترین عامل برای کنترل و مصرف انرژی های ساختمان ها می باشند.
مقاوم سازی سازه های فولادی در برابر حریق و پوشش های ضد حریق سازه فولادی به عنوان یکی از ارکان ایمنی ساختمانها در برابر آتش از چند منظر قابل بررسی است، به عبارتی، در صورت وقوع آتش سوزی در یک ساختمان، امکان خروج ساکنین در درجه اول حایز اهمیت است و پس از میبایستی امکان امدادرسانی توسط نیروهای آتش نشانی و اکیپ امداد و نجات فراهم شود و در نهایت، پایداری ساختمان به عنوان سرمایه ملی می بایستی حفظ شود.
انواع عایق پوشش پاششی ضد حریق جهت محافظت از سازه ها : پوششهای ضد حریق معدنی دارای گرانولهای منبسط شده همچون ورمیکولیت و پرلیت به همراه چسبانندههای هیدرولیک مثل گچ هستند. این پوششها را میتوان در سطوح داخلی و خارجی ساختمانها و سازههای فلزی اعمال نمود. قابلیت حفاظت سازه را در برابر حریق تا ۳ و حتی ۴ ساعت و پایداری تا دمای ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد را حفظ نمود. از اصلی ترین دلایل اجرای پوشش ضد حریق در سازه های فولادی، بالا بردن مقاومت ستون ها و تیرهای باربر در برابر افزایش حرارت ناشی از حریق و آتش سوزی است. از دیگر فواید و اهداف، بالا بردن مقاومت سازه های فولادی با استفاده از عایق ضد حریق می توان به افزایش زمان حریق و در نتیجه انجام عملیات گریز و نجات ،توسط آتش نشانان و تیم های امداد و نجات، در زمان بیشتر، اشاره کرد. عایق ضد حریق نیز می تواند از گسترش آتش در مجتمع های بزرگ جلوگیری کند.
اجرای روکش آسفالتی روی روسازی های بتنی فرودگاه ها : یکی از محدودیت های اجرای روسازی بتن غلتکی در کشور، عدم وجود سطح نهایی مناسب برای عبور ترافیک با سرعت زیاد است. اجرای روکش آسفالتی روی روسازی بتن غلتکی یکی از روش های افزایش کارایی و عملکرد این نوع روسازی است. اجرای این نوع روکش در سختی سازه ای کل سیستم تأثیر چندانی ندارد. اما اگر سیستم دال مرکب به عنوان یک تیر در خمش قرار گیرد می توان تأثیر ضخامت روکش آسفالتی را بر تار خنثی بررسی کرد. جابجایی تار خنثی به معنی کاهش تنش برای گشتاور خمشی معین نسبت به حالت بدون روکش است که این موضوع می تواند موجب کاهش ضخامت بتن شود. در این مقاله، به کمک روش اجزای محدود، به بررسی میزان کاهش ضخامت بتن پرداخته شده است.