اجرای عایق های الاستومری پشت چسبدار رولی در ساختمان ها : یکی از مدل های عایق های الاستومری، عایق پشت چسب دار می باشد که جزو زیر مجموعه عایق رولی محسوب می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق الاستومری پشت چسبدار بیشتر آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید. عایق های پشت چسبدار به صورت ورقه های بزرگی طراحی و ساخته می شوند. این عایق ها در و صورت ساده و الیاف دار می باشد. یعنی به دو شکل تولید می شوند. عایق پشت چسبدار مدل الیاف دار، به خاطر وجود نخ در چسب پشت آن، اتصال با سطح زیرین، بسیار محکمتر و قوی تر می باشد. این نوع از عایق های الاستومری به سرعت رشد کرد و امروزه جای ابزار های قدیمی که به عنوان عایق از آنها استفاده می شد را گرفت.
این عایق ها جهت عایق لوله های فولادی سیاه، گالوانیزه، مسی و پنج لایه از سایز 3/8” تا 3” استفاده می گردد. شایان ذکر است این فوم های الاستومریک جهت مقاومت در برابر عوامل جوی و ضربات مکانیکی می تواند دارای روکش آلومینیوم با ضخامت های 130، 170 میکرون مسلح نخدار و 230 میکرون باشد. ضخامتهای 130 و 230 میکرون مخصوص فضاهای سرپوشیده و به منظور مقاومت در برابر ضربات مکانیکی بوده و آلومینیوم 170 میکرون مسلح نخدار به دلیل مقاومت بالا در برابر عوامل جوی نظیر نور خورشید، قابلیت استفاده در فضاهای باز و سرپوشیده را داراست و مقاومت بسیار بالایی نیز در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید (UV) و شرایط جوی دارد. ضخامت های معمول در خصوص عایق های الاستومریک یا عایق الاستومری 10، 13 و 19 میلیمتر می باشد که همانطور که اشاره شد با توجه به شرایط آب و هوایی، دمای سیال و دمای محیط ضخامت های مختلف آن انتخاب می گردد. این عایقها به شکل شاخه های دو متری بوده که پس از اجرا و تست لوله های تأسیساتی و ایجاد شیار در طول عایق لوله ای، به دور لوله افتاده و با چسب و تیپ درزگیر مخصوص اجرا می گردد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق الاستومری در کرج, اجرای انواع عایق الاستومریین عایق ها مقاومت بالایی در برابر نفود بخار آب دارند. مقاوت در برابر نفوذ بخار آب که با ((Mu (μ نشان داده می شود، عملکرد مناسب یک عایق را نشان می دهد. این مزیت زمانی قابل توجه تر است که عایق در محیطی پایین تر از دمای محیط مورد استفاده قرار گیرد. در این حالت بخار آب برای رسیدن به تعادل سعی در نفوذ ب داخل عایق را دارد. چون هدایت گرمایی آب حدود 16 برابر بیشتر از عایق است, نفوذ آب می تواند سبب کاهش کارایی عایق شود. علاوه بر این نفوذ آب بداخل عایق سبب خوردگی لوله ها در زیر عایق می شود که منجر به آسیب لوله ها در دراز مدت می شود.