انواع عایق های رطوبتی محافظتی پشت بام : امروزه آب بندی و عایق کاری پشت بام ها و سقف های سیمانی و موزاییکی با عایق های رنگی و بی رنگ نانو امکان پذیر شده است. عایق های رطوبتی رنگی و بی رنگ نانو استاپ بهترین جایگزین عایق های قدیمی همچون ایزوگام و قیرگونی است، که ضمن دارا بودن مزایای بسیار نسبت به آن عایق ها ، از لحاظ هزینه نیز بسیار به صرفه تر می باشد. برای آب بند نمودن پشت بام یا سقف می توان به سادگی و با توجه به روشاجرا می توان پشت بام را ضد آب نمود. یکی از قابلیت های این نوع عایق ها نسبت به نسل قدیمی خود از جمله ایزوگام و قیر گونی ، خاصیت کشسان بودن آن است. این خاصیت باعث می شود در هنگام ایجاد ترک های سطحی ، از خود مقاومت نشان دهد و مانع از پاره شدن لایه ی محافظ و به دنبال آن از بین رفتن ایزولاسیون سطح گردد. از دیگر مزایای این عایق ها قابلیت ترمیم سریع آن می باشد.
انواع عایق های رطوبتی پشت بام برای افزایش طول عمر سیستم های سقف طراحی شده اند. به همین دلیل استفاده از آن ها امری ضروری است. هنگامی که یک ماده ضد آب برای سقف انتخاب میکنید، باید فرایندهای حرارتی ساختمان را ارزیابی و انرژی لازم را نیز برآورده نمایید. برای انجام موفقیت آمیز عایق پشت بام، لازم است مواد آب بندی کننده را به بخشی جدایی ناپذیر از سقف تبدیل کنید و به خاطر داشته باشید که انتخاب یک آب بند قوی منجر به واترپروف کردن پشت بام تا سالیان طولانی می شود، در حالی که گزینه های ضعیف می توانند برای عملکرد سقف مضر باشند. برای جلوگیری از نشت آب و حفظ ویژگی های تنفسی آن، عملیات واترپروف کردن در لایه های بالایی انجام می شود. معمولا سیستم ضدآب ساختمان را با ایجاد تعداد زیادی مانع می سازند تا رطوبت به درون خانه نفوذ پیدا نکند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق کاری پشت بام, انواع عایق بامدر بحث آب بندی سطوح ساختمانی توجه به بارهای زنده وارده به ساختمان مهم می باشد. این بارها باعث ایجاد لرزش هایی در ساختمان می شود که دائما در ساختمان ایجاد لرزش و تکان می نماید. در این لرزش ها قسمت هایی از ساختمان که از مصالح با ضریب الاستیسیته کم استفاده شده معمولا ایجاد ترک های ریز و در جهت اعمال نیروها ایجاد شده است. در گذر زمان و با نفوذ آب و ایجاد یخ زدگی ترک های ایجاد شده بیشتر تخریب شده و این باعث شروع تخریب در نقاط مختلف ساختمان شده است.