عایق کاری دیوار های ساختمان بدون سازه : در دهه های گذشته و قبل از رشدچشم گیر علمی در صنعت عموما عایق ها یا پشم شیشه و یا پشم سنگ بودند اما در حال حاضر عایق های بسیار پیشرفته ای وارد بازار صنعت و ساختمان شده است که معادلات این حوزه را تحت تاثیر قرار داده. به هر جهت عمومی ترین عایق هادر ادامه پیشکش نگاهتان شده است. عایق پتویی یا عایق الاستومری پرکاربردترین نوع عایق است و معمولاً به صورت رول در دسترس است. در کف و سقف و دیوارهای ناتمام از جمله دیوارهای فونداسیون استفاده می شود.
از این روش عایق کاری حرارتی برای عایق های حرارتی صلب (مانند عایق پشم سنگ تخته ای صلب) استفاده می شود. چون این نوع عایق های حرارتی صلب هستند و منعطف نمی باشند. در هنگام نصب آن ها نیازی به سازه نگهدارنده نمی باشد. می توان لایه نما را مستقیما بر روی عایق اجرا کرد. از مهم ترین روش عایق کاری دیوار بدون سازه می توان به روش های قرار گرفتن عایق حرارتی بین دیوار دوجداره نام برد. عایق کاری دیوار ها با متدهای جدید با توجه به پیشرفت تکنولوژی ساخت ساختمان و متدهای ساخت سریع خانه ها، روش های جدیدی نیز به وجود آمده اند. از جمله این روش ها می توان به ICF (بلوک های سیمانی عایق) و ساندویچ پانل ها اشاره کرد. درون این مصالح از عایق حرارتی استفاده شده است و نیاز به عایق کاری مجدد دیوار نمی باشد. دیوار های باران گیر دیوارهایی هستند که به صورت مستقیم با آب در تماس هستند. این نوع دیوارها بیشتر برای ساختمان های شمال کشور کاربرد دارند و برای جلوگیری از نم و رطوبت باید حتما عایق بندی شوند. بهترین عایق بندی برای این نوع دیوارها، عایق کاری نانو است. آب بندی دیوار زیر زمین عایق بندی دیوار های زیر زمین باید همراه با عایق بندی ساختمان اجرا شود. یکی از متداول ترین روشها در عایق بندی دیوار های زیر زمین استفاده از روش قیرگونی است. عایق بندی دیوار زیرزمین باید از بالا به پایین باشد و لایه های گونی به صورتی روی هم قرار بگیرند که رطوبت نتواند از زمین به داخل دیوار نفوذ پیدا کند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق کاری دیوار سازه, انواع عایق دیواریعایقکاری جدارهای ساختمان متشکل از یک لایه عایق حرارتی و یه لایه نمای نهایی (نظیر گچ و یا سنگ و آجر نما) می باشد. روش های گوناگونی جهت عایقکاری ساختمان وجود دارد که می توان با توجه به شرایط هر ساختمان مناسبترین و اقتصادی ترین روش را انتخاب نمود. با توجه به اینکه از چه نوع مصالح عایقی برای عایق کاری ساختمان استفاده شود، روش های عایقکاری مختلفی قابل تعریف است.