روش اجرای عایق های امولسیونی قیری در بام : محافظت از مقاطع بتنی که درمجاورت خاک قرار دارند، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است . خاک حاوی یون های مخرب شیمیایی و سولفاتها است که در صورت عدم محافظت مناسب از سطوح بتنی، احتمال نفود عوامل مخرب به داخل سازه و آسیب دیدن به مقطع بتنی وجود دارد . بهترین زمان برای محافظت از بتن در برابر عوامل مخرب شیمیایی، همان ساعات اولیه اجرای بتن می باشد ، زیرا بتن در حالت خمیری تمایل فراوانی به از دست دادن آب دارد و همچنین ممکن است در تماس با مقاطعی باشد که جاذب آب باشند و آب اختلاط بتن ، قبل از شرکت در فرآیند هیدراسیون، کاهش یابد که این امر موجب بروز ترک های سطحی و یا در پاره ای مواقع ایجاد ترک های عمقی خواهد شد.
این امر به دلیل جمع شدگی و ایجاد انقباض و اُفت حجمی ملات اتفاق می افتد . این ترک ها بهترین راه برای نفوذ یون ها و عوامل شیمیایی مخرب و سولفاتها به داخل بتن هستند که در نتیجه، خوردگی میلگرد در شبکه میلگردی را به دنبال خواهد داشت و به مرور زمان، آسیبهای جدی به سازه وارد خواهد شد. برای رفع این مشکل و محافظت از بتن تازه در برابر نفوذ عوامل مخرب محیطی و همچنین عایق نمودن سطح بتن جهت از دست دادن آب کمتر، از محصول پرایمر امولسیونی (قیری) که بر پایه قیر و رزین های اصلاح شده فرموله شده ، استفاده می شود. برای اجرای عایق امولسیونی ، سطح مورد نظر باید عاری از هرگونه عاملی که روی سطح وجود دارد که می تواند پیوند عایق امولسیونی به سطح را دچار مشکل می کند را حذف نمود . انواع آلودگی ها ، گرد و خاک ، چربی ها و ... عواملی هستند که مانع پیوند قدرتمند بین عایق امولسیونی و سطح خواهند شد . بدین منظور نیاز است تا توسط سند بلاست یا واتر جت، کلیه عوامل آلودگی از روی سطح زدوده شوند . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس نمایید.
عایق امولسیونی مایع, عایق های رطوبتیاجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی در دو لایه انجام می گیرد . قبل از اجرای عایق امولسیونی پیشنهاد می شود یک لایه پرایمر روی زیر آیند اجرا شود تا چسبندگی بهتری بین سطح و عایق ایجاد شود . برای ساخت پرایمر می توان 50 درصد عایق را با 50 درصد آب ترکیب نمود و بوسیله همزن مکانیکی ترکیب نمود و در نهایت توسط فرچه یا غلتک ، پرایمر امولسیونی روی سطح اجرا شود . پس از خشک شدن ظاهری پرایمر ( زمانی که آب موجود در پرایمر تبخیر شده و ظاهرا خشک شده است ولی هنوز کمی حالت چسبندگی وجود دارد ) لایه اول عایق امولسیونی اجرا می شود . برای اجرای لایه دوم عایق امولسیونی نیز باید همانند مرحله اول عمل نمود و زمانی که هنوز چسبندگی وجود دارد و ظاهرا به گیرش اولیه رسیده است ، لایه دوم را اجرا کنیم . پیشنهاد می شود مابین لایه اول و لایه دوم مش فایبر گلاس قرار گیرد تا علاوه بر افزایش مقاومت و افزایش انعطاف پذیری به اصطلاح عایق امولسیونی مسلح شود .