عایق کاری دیوار اجزای بیرونی ساختمان در کرج : عایق کاری دیوار های ساختمان باعث می شود که در میزان مصرف انرژی در ساختمان 35 تا 55 درصد صرفه جویی شود. این عدد با توجه به وضعیت عایق کاری مانند انتخاب عایق حرارتی با ضخامت مناسب و یا نوع مناسب متغییر است. انتخاب روش مناسب برای عایق کاری به عوامل مختلفی مانند وضعیت دیوارها، نمای خارجی ساختمان، هزینه عایق کاری بستگی دارد . هر چیزی که مانع عبور جرم و انرژی شود، عایق میگویند. عایقها موادی هستند که به صورت پوشش روی سقف، کف و دیوارهای ساختمان به کار میروند. عایقهای ساختمانی استفادههای متفاوتی دارند. بعضی از آنها برای جلوگیری از رد و بدل شدن حرارت یا سرما در ساختمان به کار میروند. عایقهای رطوبتی برای جلوگیری از ورود و خروج آب و رطوبت و عایقهای صوتی برای کنترل صدا و کاهش آلودگی صوتی در ساختمان، استفاده میشوند.
عایق کاری دیوار اجزای بیرونی ساختمان در کرج
منظور از اجزای بیرونی ساختمان، دیوارها و سقفهایی است که از یک طرف با محیط داخل ساختمان و از طرف دیگر با هوای آزاد در تماسند. بقیه دیوارها یا سقفهای داخل ساختمان شامل این مقررات نمیشوند. تعیین حد مجاز مقاومت حرارتی اجزای بیرونی، به این صورت است که ساختمانها را به چهار گروه تقسیم میکنند. این دستهبندی بر اساس موقعیت جغرافیایی، نوع کاربری، اندازه شهری که ساختمان در آن قرار دارد و زیربنای ساختمان انجام میگیرد. سپس میزان عایق مورد نیاز در هریک از این گروههای چهارگانه تعیین میشود. رعایت این حداقلها در ساختمانهایی که در مناطق شهری ساخته میشوند الزامیست و گواهی پایان کار ساختمان توسط شهرداری، تنها در صورت رعایت این موارد، صادر میشود. بنابراین در ساختن آپارتمان یا خانه حتما به این موارد توجه کنید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق بندی دیوار, انواع عایق رطوبتیعایق بندی دیوار ساختمان مصرف انرژی در دیوارهای ساختمان را 35 تا 55 درصد کاهش میدهد. در بیشتر ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی، دیوارها فاقد عایق رطوبتی هستند و این امر منجر به نفوذ رطوبت باران به داخل می شود و خسارت مالی زیادی به ساختمان وارد می کند. عایق کاری جداره های خارجی ساختمان، می تواند ۳۵ تا ۵۵ درصد از اتلاف حرارت ناشی از سقف،کف و دیوارهای مجاور فضای آزاد را کاهش دهد. انتخاب روش مناسب عایقکاری ساختمان نیازمند توجیه فنی اقتصادی می باشد و به عوامل مختلفی نظیر وضعیت جدار، هزینه عایقکاری،نمای خارجی ساختمان و … بستگی دارد. همچنین روش های عایقکاری ساختمان های احداث شده با ساختمانهای درحال ساخت متفاوت می باشد.