کارایی عایق رطوبتی پلیمری برای عایق کاری سطوح مختلف : عایق های رطوبتی پلیمری برای عایق کاری سطوح مختلف به ویژه استخرها از دیر باز مسئله قابل توجهی برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان بوده است. چرا که استخر های تفریحی، آبیاری، کشاورزی، پرورش ماهی، حوض و حوضچه ها با کاربری های مختلف معمولا منشا اصلی هدر رفت آب بوده و موجب القای هزینه های اضافی می گردند. عایق های رطوبتی الیاف دار ، از دسته ی عایق های پلیمری دو جزئی هستند که با قابلیت انعطاف پذیری و کشسانی بالا برای آب بندی سطح های بتنی و غیر بتنی به کار می روند. عایق رطوبتی الیاف دار به صورت نیمه جامد بر روی سطح پخش می شود و بعد از خشک شدن ، لایه ای آب بند ، انعطاف پذیر و چسبنده ایجاد می کند. در طبقه بندی مواد آب بند ، این نوع پلیمر در دسته ی آب بند پلیمری دو جزئی قرار می گیرد.
کارایی عایق رطوبتی پلیمری برای عایق کاری سطوح مختلف
عایقهای پلیمری محصولات انعطافپذیری هستند که برای جلوگیری از نفوذ آب ساخته شده اند. عایق تک لایه یکی از انواع عایقهای پلیمری میباشد. این نوع عایق پلیمری بیشتر در پشت بام ساختمانها استفاده میشود. از این جهت که برای جلوگیری از نفوذ آب بسیار مناسب است عایق پلیمری یک لایه از یک لایه پلیمر و الیاف شیشه ساخته شده است، که هنگام استفاده در پشت بام ساختمانها با قیر داغ مخلوط میشود و این ترکیب یک سد محکم در برابر انواع رطوبتها میباشد. کیفیت عایق پلیمری بسته به نوع الیاف شیشه و پلیمری است که در آن استفاده میشود. عایق پلیمری تک لایه معمولا به صورت مایع در میآیند زیرا باید به صورت کاملا ساف بر روی سقف ساختمان قرار بگیرند. مخلوط کردن این محصول با قیر باعث میشود که کیفیت کلی کار بالاتر رود و کار مقاوم شود. عایقهای پلیمری تک لایه در ابتدا به صورت جامد میباشد و در هنگام مصرف بعد از مخلوط کردن با قیر به صورت مایع در میآید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق رطوبتی پلیمری, عایق نانو پلیمر در کرجبر اساس نتایج بدست آمده ، عایق های رطوبتی پلیمری نسبت به عایق بندی های سنتی مانند قیر ، عمری طولانی تر و کارایی بهتری دارند. این نوع از عایق رطوبتی بدلیل اینکه با الیاف به کار می رود ، برای یکپارچه کردن سطوح و درز بندی هم کاربرد دارد. عایق های پلیمری بدلیل اینکه نور خورشید را بازتاب می کنند ، گرمای کمتری جذب می کنند. اما ایزوگام ها نور خورشید را به خود جذب می کنند. عایق های پلیمری بر خلاف ایزوگام ها با توجه به ماندگاری شان قیمت به صرفه تری دارند. اگر بخشی از عایق های پلیمری آسیب ببیند ، نفوذ آب صرفا در همان محل خواهد بود ، اما اگر به بخشی از ایزوگام آسیب برسد آب به دیگر لایه ها نفوذ می کند و باعث نم زدگی پشت بام می شود.