انواع چسب های درزگیری خمیری و مایع ماستیکی ضد حلال : درزگیر خمیری تک جزئی و آماده مصرف بر پایه قیر اصلاح شده و لاستیک مصنوعی با خاصیت ارتجاعی بالا جهت پر کردن و آب بندی درزهای انبساطی می باشد. این چسب ماستیک درزگیر غیر سمی و قابل استفاده در سازه های آب شرب از خواص این ماستیک های جوینت سیل است. این نوع ماستیک های خمیری درزبندی سطوح، از پایداری و عدم شکنندگی فوق العاده ای در دمای پایین برخوردارند. آب بندی درزهای سازه های آبی مانند مخازن و استخرها از کاربری این محصولات می باشد. همچنین درزبندی و پر کردن ترک و درز های آسفالت ها از کاربرهای عالی این نوع ماستیک پایه قیری می باشد. میزان مصرف ماستیک خمیری درزبندی با توجه به عمق درز محل اجرایی می باشد.
انواع چسب های درزگیری خمیری و مایع ماستیکی ضد حلال
شرکت گوهر ابنیه پایتخت با تولید محصولات مرغوب که با استفاده از بهترین مواد انگلیسی و دستگاه های آلمانی درجه یک ، اطمینان از خرید محصولات را برای مصرف کنندگان عزیز تحقق بخشیده است. همچنین تجربه ۲۲ ساله این شرکت و رضایت مشتریان عزیز در پروژه های کوچک و بزرگ حاکی از فعالیت و زحمت های بی پایان پرسنل ما است که شما بدون تردیدی محصولات ما را انتخاب می کنید. ما با بکارگیری نیروی متخصص همواره تلاش می کنیم تا با ارائه مشاوره و پشتیبانی به مشتریان، آنها را در مسیر اطمینان از خریدشان همیاری کنیم. این محصول جهت درزبندی و پر کردن درزهای منبسط شده مورد استفاده قرار می گیرد . جهت درزبندی کانال های انتقال آب و لوله های بتنی کاربرد دارد. قابلیت امکان اجرا در دمای پایین را ذارذ. جهت نصب کاشی کاری و نصب وسائل تزیینی در استخرها و آب نما ها کاربر د دارد . چسب ماستیک جهت درزگیری و آب بندی پنجره ها و سایر مقاطع ساختمانی کاربرد دارد. جهت آب بندی و پوشش ترک های سطحی و سطوح در معرض بارندگی استفاده می شود . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
چسب درزگیری, انواع چسب درزبندیچسب ها به چسب چوب، چسب کاغذ، چسب فلز به چسب فلز، چسب سرامیک، چسب پلاستیک و نظایر آن تقسیم می شوند. همچنین چسب ها براساس شکل فیزیکی به چسب مایع، چسب مایع دوقلو، چسب نواری و نظایر آن تقسیم می شوند. چسب ها براساس نوع کاربرد به دو نوع چسب های ساختاری و چسب های غیر ساختاری تقسیم می شوند. منظور از چسب های ساختاری، آن دسته از چسب هایی است که برای اتصال اجزای سازنده ی سازه هایی که تحت نیروی زیاد قرار دارند به کار می روند و وظیفه این چسب ها نگه داشتن سطوح در کنار یکدیگر و ایجاد مقاومت در برابر نیروی (کششی، تراکمی، برشی) وارد شده بر سطوح اتصال می باشد. چسب های غیرساختاری موادی هستند که اتصالات چسبی ضعیف را موجب می شوند. چسب های غیرساختاری عمل تثبیت یا پخت را انجام نمی دهند و سطوح چسبیده شده به راحتی تحت نیروهای جزئی نیز از هم جدا می شوند.