مزایای آب بندی و پر کردن ترک و درزگیری آسفالت ها : اگر ترک های ایجاد شده در آسفالت درزگیری نشوند نفوذ آب سطحی قدرت لایه های بیس و ساب بیس را کاهش می دهد که این امر موجب افزایش انحراف و سرعت بخشیدن به خرابی سطح جاده به علت ایجاد ترک های بزرگ تر، فرورفتگی و دست انداز می گردد. درزگیری ترک برای جلوگیری از نفوذ آب و نگهداری ظرفیت ساختاری روسازی و در نتیجه کاهش خرابی در آینده می گردد. اداره ترافیک در یوتا دریافته است که درزگیری ترک به نحو قابل ملاحظه ای موجب کاهش ایجاد فرورفتگی و دست انداز و ایجاد ترک های بیشتر می گردد. دست انداز و ترک های بیشتر در 75 تا 80% ترکهای درزگیری نشده ایجاد می شوند. درصورتی که این رقم برای ترک های درزگیری شده، تنها 1% بوده است. از این مطالعه نتیجه گیری شد که درزگیری موثر ترک ها از خرابی روسازی در آینده جلوگیری می کند.
مزایای آب بندی و پر کردن ترک و درزگیری آسفالت ها
عمر روسازی را می توان بوسیله درزگیری موثر ترک میان 2 تا 5 سال افزایش داد و درزگیری یک روش کم هزینه نگهداری پیشگیرانه محسوب می شود. ترک هایی که بخوبی درزگیری شده عمر روسازی را بطور میانگین تا سه سال افزایش داده است. درزگیری ترک موجب افزایش عمر روسازی راه می گردد و اینکه این روش کم هزینه است زیرا ایجاد افزایش طول عمر از هزینه عملیات تعمیر بیشتر است. به طور کلی درزگیری به روش های سنتی هم از نظر تجهیزات و هم از نظر نوع مواد و مصالح مورد استفاده با مواد و تجهیزات نوین درزگیری تفاوت های عمده ای دارند. در روش های سنتی از قیرهای امولسیون، قیرهای محلول و یا قیر خالص و تجهیزات پخش قیر ماشین و یا دستی استفاده می شود. درحالی که در روش های نوین از قیرهای اصلاح شده و با استفاده از وسایل و تجهیزات نوین شرایط بهتری را از نظر عملکردی فراهم می کند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
تعمیر رویه تخریب شده, انواع پوشش های حفاظتیآب بندی ترک و پر کردن ترک، دو عملیات متفاوت می باشند که به منظور ترمیم موثر یک روسازی، می بایست تفاوت آنها را کاملاً درک نمود. آببندی ترک، عملیات دقیقی می باشد که به منظور جلوگیری از ورود آب به سازه روسازی طراحی شده است و شامل آماده سازی دقیق و کامل ترک و به دنبالآن، پخش ماده ای با کیفیت در وضعیت پخش خاصی می باشد. آببندی ترک معمولاً بر روی ترکهای فعال انجام می شود. ترک های فعال، ترک هایی می باشند که در نتیجة تغییرات دما و یا بار ترافیکی، حرکت افقی و یا عمودی قابل ملاحظه ای دارند. این ترکها (ترک های فعال) نوعاً دارای حرکت افقی و عمودی 2.5mm و یا بیشتر می باشند.