کاربرد قیرهای محلول در انجام قیرگونی پشت بام سازه ها : رایج ترین نوع قیرگونی، قیرگونی ۱۵ نام دارد. این قیرگونی وزنی حدود ۱۵ پوند در هر مربع دارد. این نوع قیرگونی بیشتر زمانی تولید میشد که بحران نفت، تا این حد جدی نبود. اکنون از آسفالت برای مصرف کمتر مواد نفتی در ساخت قیرگونی استفاده میشود. دیگر قیرگونی ۱۵ تنها یک نام است و وزن این نوع قیرگونی بین هفت و نیم پوند تا دوازده و نیم پوند متفاوت است و این وزن با توجه به شرکت سازنده و برخی استانداردها متفاوت است. نوع دیگری از قیرگونی وجود دارد که قیرگونی ۳۰ نامیده میشود. وزن این قیرگونی در هر مربع بین شانزده تا بیست و هفت پوند است.
کاربرد قیرهای محلول در انجام قیرگونی پشت بام سازه ها
قیر محلول یا قیر پس برگشته یا قیر مخلوط از حل کردن قیر خالص در روغن های نفتی (بنزین،نفت،نفت گاز،نفت کوره) بدست می آید. هراندازه مقدار روغن نفتی در قیر محلول بیشتر باشد روانی بیشتر است. درصد روغن های نفتی موجود در قیر محلول حدود 10 تا 50 درصد است. قیمت قیرگونی پشت بام بر اساس نوع و میزان قیر به کار رفته و هم چنین گونی به کار رفته محاسبه می گردد. لذا برای اجرای پروژه های موفق قیرگونی ساختمان نیازمند داشتن اطلاعات کافی هستیم. قیرهای محلول دیرگیر را می توان نظیر قیرهای خالص از تقطیر نفت خام نیز بدست آورد. این نوع قیر به روغن راه موسوم است (روغن موتور) چون هنوز جزو روغن موتور آن جدا نشده است. موارد استفاده : اندود کاری و ساخت مخلوط های قیری در محل های سرد و خشک که گرم کردن مصالح سنگی مقرون به صرفه نیست. قیرهای محلول بر اساس کند روانی آنها درجه بندی می شوند. قیرگونی در سایزهای مختلفی تولید میشود و اصولاً به شکل رولی به فروش میرسد. اندازه و ضخامت رولها متفاوت است و رولها در اندازههای یک متری، پانزده متری و سی متری در بازار موجود هستند و وزنی حدود هفت کیلوگرم تا چهارده کیلوگرم دارند. گاها این رولها را با خطوطی گچی تولید میکنند تا به راحتی و به صورت مستقیم بتوان قیرگونی را بر روی پشت بام نصب کرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
قیرگونی سقف بام, انواع پوشش عایق بامروشهای نصب قیرگونی پشت بام متفاوت است و اصولاً از چند لایه برای نصب آن استفاده میشود و در هنگام روی هم قرار دادن لایهها، از آسفالت داغ یا آسفالت سرد و یا چسب مخصوص استفاده میشود. در ساختمانهای قدیمی از قیرگونی سبکتری برای پشت بام استفاده میشود و برای یکدستسازی از مواد ضدآب و ضد هوا استفاده میشود اما در ساختمانهای مدرن از قیرگونیهای هشت تا ده فوتی استفاده میشود. ضخامت قیرگونی پشت بام حدودا دو تا سه سانتیمتر است و وجود الیاف در قیرگونی موجب استحکام و مقاومت آن بر روی سطح دیوار یا سقف میشود و موجب میشود قیرگونی در محل خود تثبیت شود.