نحوه استفاده از فوم پلی یورتان عایق بندی سطوح و انواع درز : پلی یورتان در اشکال مختلف از قبیل تخته ای، بلوکی، لوله پیش ساخته، اسپری، تزریق و ماستیک های گرم و سرد برای مصارف گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. عایق پلی یورتان یک عایق پلیمری پر مصرف در صنایع مختلف است و به دو شکل مایع و جامد (ساندویچ پانل) برای عایق کاری ساختمان در دسترس می باشد. پلی یورتان با مخلوط کردن ایزوسیانات، از قبیل متیلن دیفنیل دییزوسیانات (MDI) با ترکیب پلیول تشکیل شده است. این اجزاء برای تشکیل یک ماتریس فوم سفت و سخت سلولی ترکیب می شوند. مواد حاصل از آن پلیمر بسیار سبک وزن با ویژگی های عایق بندی فوق العاده است. فوم پلی یورتان یکی از پرکاربردترین مواد پلیمری است. بهطورکلی ماده پلی یورتان در بسیاری از صنایع کاربر دارد و ویژگی اصلی آن توانایی ظهور در اشکال مایع و جامد است.
نحوه استفاده از فوم پلی یورتان عایق بندی سطوح و انواع درز
فوم پلی یورتان یک عایق حرارتی است که عملکرد ساختاری دارد و در برابر حرارت و آتش مقاوم است. محصولات پلی یورتان دارای یک ساختار قوی و سبک هستند، ابعاد ثابت، مقاوم در برابر رطوبت و با دوام. این ترکیب از خواص به تولید کنندگان اجازه می دهد تا محصولات پلی یورتان را برای بسیاری از کاربردهای متنوع طراحی کنند و اجازه می دهد تا آنها را به طیف گسترده ای از بستر قابل استفاده باشد. عایق پلی یورتان به خوبی میتواند مانع از نفوذ هوا و خروج هوا از داخل می شود. تزریق این فوم هم به صورت دستی و هم با استفاده از دستگاه صورت می گیرد. دو ماده ایزوسیانات و پلی ال به عنوان مواد اولیه ساخت فوم پلی یورتان به صورت مجزا در دو مخزن مجهز به پمپ و شیر کنترل فشار نگهداری می شوند. به منظور عایق کاری، این دو ماده با فشار و نسبت معین با استفاده از دستگاه مخصوص در محل مورد نظر تزریق می شوند. واکنش بین ایزوسیانات و پلی ال منجر به ایجاد فوم پلی یورتان می شود و در اثر انبساط فضا از این ماده پر می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق پلی یورتان ساختمانی, عایق بندی انواع درزها و ترک هافرآیند تولید این فوم در محل اجرای عایق کاری صورت می گیرد و به علت حالت کف مانند خود تمام منافذ و سوراخ ها را پر می کند و محل مورد نظر را به طور کامل عایق بندی می نماید. این عایق ها سطحی یکپارچه و بدون درز ایجاد می کنند که در برابر عوامل مختلف بسیار مقاوم می باشند. میزان سفتی و یا نرمی فوم پلی یورتان به نسبت وزنی ایزوسیانات به پلی ال وابسته است. اگر مقدار ایزوسیانات بالاتر باشد، فوم سفت می شود و اگر این مقدار کمتر از پلی ال باشد، فوم نرم تر خواهد شد. میزان ایزوسیانات تنها دلیل نرمی یا سفتی این فوم نیست بلکه ساختار پلی ال و دانسیته فوم نیز عواملی اثرگذار در حالت فوم به شمار می آیند.