عایق بندی دیوار حائل زیر زمین ساختمان ها توسط بهترین عایق ها : معمولی ترین عایق کاری برای دیوار زیرزمین استفاده از قیر و گونی یا ایزوگام است .عایق کاری زیرزمین مانند عایق بام اجرا شود . ترتیب عایق کاری قائم ، باید از بالا به پایین باشد. لایه های گونی یا ایزوگام طوری روی هم قرار گیرند که رطوبت نتواند از زمین به داخل دیوار زیر زمین نفوذ کند . وجود نم در ساختمان سبب فساد و خوردگی اجزای باربر و غیر باربر می شود و به استحکام و زیبایی آنها لطمه می زند، کیفیت عایق کاری حرارتی را به مخاطره می افکند و به خاطر فراهم آوردن شرایط مساعد برای رشد قارچ، کفک و میکروارگانیسم ها، بهداشت ساختمان را با اشکال مواجه می سازد. از این رو برای دوام بیشتر و حفظ پایایی، ایمنی، زیبایی، راحتی و بهداشت ساختمان، عایق کاری رطوبتی، امری الزامی است.
عایق بندی دیوار حائل زیر زمین ساختمان ها توسط بهترین عایق ها
از مهمترین قسمت های یک ساختمان دیوار حائل زیر زمین است. برای خیلی از دانشجویان رشته معماری سوال بوده که دیوار چینی این فضا به چه شکل است؟ اگر بخواهیم دیوار حائل زیرزمین را تعریف کنیم باید گفت دیواره اصلی زیر زمین که یک سمت آن داخل زیر زمین بوده و سمت بالای آن خارج ساختمان است. ارتفاعی که برای زیر زمین درنظر گرفته می شود ۲/۷۰ از کف تا زیر سقف، به علاوه ۴۰ سانتیمتر ضخامت سقف. در این محصول جزئیات دقیق دیوار چینی زیرزمین ترسیم شده است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
1- روش اول در مواقع ای استفاده می شود که عمق زیر زمین کم و خطر ریزش خاک اطراف زیرزمین وجود نداشته باشد . در این روش ابتدا تیغه محافظ عایق اجرا شده . و روی آن ملات ماسه سیمان و عایق قائم انجام و سپس دیوار اصلی زیرزمین اجرا می شود.
2 – روش دوم که مخصوص زمین های ریزشی و عمق های زیاد است ابتدا عایق افقی زیر دیوار زیر زمین را اجرا می کنند و پس از دیوار سازی پشت آنرا با ملات ماسه سیمان اندود نموده و بعد از عایق کاری اقدام به ساختن تیغه محافظ عایق می کنند .
عایق کاری رطوبتی دیوار زیرزمین, انواع روش های عایق بندیزیرزمین و طبقات منفی ساختمان مستعد ترین بخش های هر ساختمان هستند که نسبت به طبقات بالاتر در معرض نم و رطوبت و عوارض ناشی از آنها میشوند. زیرزمین ها بعلت تماس با کف اصلی زمین طبیعی پیرامون انها در معرض رطوبت طبیعی خاک و میحط پیرامون بوده و مقادیری رطوبت و نم در انها،بصورت طبیعی وجود دارد.لاکن راه ها و راهکارهای تخصصی وجود دارد که میتوان محیط کلی زیرزمین را ایزوله و آب بندی نمود تا در برابر نم و رطوبت و نفوذ انها به قسمت داخلی واحد زیرزمین جلوگیری نمود.