نحوه اجرای عایق حرارتی بر روی دیوارهای ساختمان
در روش عایق کاری دیوارها از داخل ساختمان، گرمایش ساختمان باعث گرم شدن دیوارها نمی شود و این باعث می شود که اینرسی ساختمان به سرعت کاهش یابد، از اینرو سرعت تغییرات دما در ساختمان بالا است. بهتر است در این ساختمان ها از وسایل کنترل دمای داخل استفاده شود تا دما در طول مدت مورد نظر یکنواخت باقی بماند و آسایش حرارتی افراد تامین شود . مورد دیگری که بر انتخاب روش عایق کاری دیوارهای ساختمان تاثیر می گذارد، هزینه عایق کاری است. در هنگام عایق کاری دیوارهای ساخته شده، با توجه به اینکه هزینه نمای خارجی ساختمان بسیار بالاتر از هزینه نمای داخلی است، عایق کاری از داخل هزینه کمتری دارد و از نظر اقتصادی به صرفه تر است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق کاری دیوارهای ساختمان, نحوه عایق حرارتیدر زیر سعی شده است که عایق کاری حرارتی دیوار و قسمت های مختلف ساختمان و نکات لازم برای در مورد آن توضیح داده شود:
در هنگام نصب عایق حرارتی در ساختمان باید به نکات زیر توجه کرد:
- در مکان های مرطوب نباید از مواد جاذب رطوبت استفاده کرد و در صورت اجبار باید بوسیله یک لایه نم بند از مصالح مرطوب محافظت کرد.
- در هنگام نصب نم بند باید دقت کرد که پیوستگی بین عایق حرارتی و نم بند حفظ شود.
- در مکان هایی که امکان آتش سوزی وجود دارد از مصالح قابل احتراق نباید استفاده کرد و در صورت اجبار باید حتما توسط مواد ضد حریق آغشته و یا پوشانده شوند.
- در صورتی که از چند لایه عایق حرارتی بر روی هم استفاده شود، جهت قرار گرفتن لایه های عایق بر هم باید عمود باشد.
- در هنگام استفاده از عایق های فله ای باید حتی الامکان سطح عایق کاری شده صاف باشد و ضخامت یک نواختی داشته باشد.
- در هنگام نصب عایق های حرارتی نرم مانند عایق های پتویی، قطعه ای، توپی و فله ای باید از فشرده شدن آن ها جلوگیری شود، زیرا باعث کاهش ویژگی های حرارتی عایق می شود و راندمان عملیاتی آن را کاهش می دهد.
- در مکان هایی که امکان نفوذ رطوبت وجود دارد و در مناطق مرطوب باید سطح مجاور عایق حرارتی به خوبی تهویه شود تا از تجمع آب و تعرق جلوگیری شود.