بتن و سازه های بتنی در طول فرآیند بهره برداری و ساخت دچار آسیب و تخریب می شوند. کارفرمایان و بهره برداران برای حفظ خصوصیات و شرایط سازه برای کاربرد کامل در طول دوره پیش بینی شده اقدام به تعمیرات و ترمیم آنها می نمایند. تخریب و آسیب های سازه های بتنی بنا به علت و ابعاد ایجاد به گروه های مختلفی تقسیم می شوند. از جمله عوامل ایجاد تخریب در سازه های بتنی می توان به خوردگی ، تاثیر اسیدها ، کربناتاسیون ، سولفاته شده ، واکنش قلیایی ، مشکلات اجرایی و ... می باشند. همچنین بسته به شرایط بهره برداری ، شرایط فرآیند اجرایی ، محدودیت های اقتصادی و زمانی و ابعاد آسیب مواد و روش های مختلفی برای ترمیم سازه های بتنی وجود دارد. از مواد ترمیم سازه های بتنی می توان به ملات های ترمیم کننده آماد اشاره کرد. این ملات به خصوص در تعمیرات های خاص و با ابعاد کوچک و یا دارای شرایط اجرایی و بهره برداری خاص کاربرد زیادی دارند. مواد ترمیم کننده آماده را می توان به انواع زیر تقسیم بندی کرد:
هریک از این محصولات دارای خصوصیاتی می باشند که مصرف آنها در محلی خاص توجیح می نماید. از جمله این خصوصیات می توان به ابعاد منطقه ترمیم ، ضخامت ترمیم ، مقاومت شیمیایی مورد نیاز ، بار وارد به منطقه ترمیم ، سازه ای یا غیر سازه ای بودن ترمیم و ... اشاره کرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
ترک ها یکی از شایع ترین آسیب های سازه های بتنی هستند و اگر در ابتدای امر به علاج آنها پرداخته شود از گستردگی این آسیب جلوگیری می شود. برای ترمیم ترک های بتن باید مرحله به مرحله پیش برویم. مرحله ی اول استفاده از فشار هوا یا آب به جهت پاکسازی درون ترک ها است و بعد از آن در صورت استفاده از آب باید درون ترک را خشک کنیم. سپس به سوراخ کاری و تعیین محل مناسب قرارگیری پکرها با عمق و فواصل معین با زاویه های چهل و پنج درجه و به صورت مورب می پردازیم. سطح ترک ها را باید بتونه کاری کرد تا رزین تزریقی خارج نشود و سپس تزریق رزین را انجام داده و بعد پکرها را خارج کرده و سطح کار را پاکسازی می کنیم.