حفاظت و آب بندی ورق گالوانیزه توسط بهترین عایق های رطوبتی : ایزوله کردن یکی از روشهای محافظت از خوردگی گالوانیک است که توسط پوشاندن فلز مادر توسط لایهای از فلز محافظ ( که معمولا فلز روی است) انجام می شود. در این حالت پوشش خورده شده و فلز مادر محافظت میشود. این فرآیند نوع خاصی از حفاظت گالوانیکی است. میزان مقاومت پوشش گالوانیزه متناسب با ضخامت آن است. این روش یکی از اقتصادیترین روشهای محافظت فولادها در محیطهای خورنده است. آب بندی ورق های گالوانیزه با رنگ الاستیک آب بندی ورق فلزی و گالوانیزه با قلمو و قلتک عایق کاری با عایق غلیظ نانو ایزوله کردن ورق های سقف با کمترین هزینه پوشش های نانو مناسب برای عایقکاری تمامی سطوح با استفاده از پیستوله و ایرلس نیز می توان این نانو عایق را روی سطح اعمال کرد.
حفاظت و آب بندی ورق گالوانیزه توسط بهترین عایق های رطوبتی
به آهن گالوانیزه شده توسط روی، آهن گالوانیزه می گویند، این ورق ها را آهن سفید نیز می نامند. از آهن گالوانیزه در ساختن لوازمی مانند لوله های بخاری، شیروانی ها، کانال های کولر، لوله های آب، کابینت آشپزخانه و … استفاده می شود. برای پوشش بام ورق های گالوانیزه در بازار به دو صورت ورق موجدار و ورق صاف موجود می باشد. در هنگام استفاده از ورق های موجدار گالوانیزه در پوشش بام، نباید این ورق ها مستقیماً روی پرلین ها قرار داده شوند، در صورتی که برای سقف عایق حرارتی یا قشر میانی دیگری در نظر گرفته نشود باید بین ورق های گالوانیزه و پرلین ها از واشر سربی یا نئوپرین استفاده کرد. در بام هایی با شیب کمتر از 36 درصد استفاده از خمیر آب بندی ضروری است. ورق های صاف گالوانیزه معمولاً روی خرپاهای چوبی نصب می شوند. این ورق ها با میخ روی خرپا چوبی نصب می شوند و در محل میخ ها باید با استفاده از خمیر آب بندی از نفوذ آب جلوگیری کرد. مقاومت ورق های گالوانیزه را می توان با رنگ کردن یا پوشش کویل افزایش داد. ورق گالوانیزه اگر با نوک تیز اشیا برخورد کند رنگ آن میرود. همچنین به علت خاصیت چکش خواری و شکل پذیری ورق گالوانیزه در صورت برخورد با اشیایی مانند چکش در آن فرو رفتگی ایجاد می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
آب بندی ورق گالوانیزه, عایق کاری انواع سقف های شیب داردر هنگام نصب ورق های گالوانیزه باید بسیار دقت کرد زیرا با توجه به این که در هنگام نصب ورق گالوانیزه از چکش استفاده می شود و این ضربات باعث از بین رفتن روکش گالوانیزه از آهن می شود که به مرور زمان با عبور هوای مرطوب یا بارندگی زنگ زدگی ایجاد می شود. همین طور باید توجه داشته که جوشکاری ورق های گالوانیزه نسبت به آهن معمولی دشوارتر است و گاز هایی که در هنگام جوشکاری ورق های گالوانیزه بوجود می آیند باعث باعث بیماری های ریوی، سردرد، سرگیجه و حالت تهوع می شوند، لذا در هنگام جوشکاری این ورق ها حتماً باید از ماسک های استاندارد استفاده شود. نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت است رسانایی حرارتی بالای آهن گالوانیزه است، که به همین منظور می بایست جهت جلوگیری از اتلاف انرژی عایق کاری انجام شود.